Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Výroba - protipožární dveře Tesařské práce Zakázkové truhlářství - špaletová okna - eurookna - kuchyňské linky - vestavěné skříně - venkovní, interiérové a protipožární dveře - dýhování deskového materiálu - olepování hran Výroba - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně Výroba - ...

Prodej, maloobchod, míchání: -autolaky -fasádní barvy -interierové barvy -omítky -zateplovací systém -nářadí pro malíře -tapety -dekorativní nátěry -malby.

Velkoobchod, maloobchod: -odpadní a kanalizační potrubí -betonové dlažby, obrubníky, palisády -kanalizační šachty-betonové, plastové -šachtové poklopy a mříže -uliční vpusti-betonové, plastové -potrubí pro tlakové rozvody vody -drenážní a odtokové potrubí -jímky-betonové, plastové -materiálové zajišťování staveb -betonové ...

Instalatérské práce: - vodoinstalatérství, vodoinstalace, vnitřní a venkovní rozvody vody a odpadu - topenářství, topenářské práce, vytápecí systémy. Montáže, instalace: - tepelná čerpadla Stiebel Eltron, Danfoss, Daikin - solární systémy, solární kolektory, sluneční kolektory. - centrální vysavače BEAM, SOT-EKO.

Prodej: - střešní krytiny, střešní krytina: - hladká, vlnitá - plastová, betonová, bezazbestová, pálená - barevné kovy - klempířský materiál, klempířské prvky z hliníku.

Stavební firma. Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Obchůdek Caretta Delikates. Maloobchod, prodej. - dárkové zboží, dárky, dárečky: - netradiční kytky, kytice ze sladkostí, čaje, kávy, z uzenin, z cigaret aj. - keramika, svíčky - cukrovinky - alkoholické nápoje. Obchůdek NEJEN za 39, -. Maloobchod, prodej. - potraviny - kosmetika, drogerie - textil - obuv - ...

Realitní společnost. Realitní služby. Pronájem: - nemovitosti, byty, nebytové prostory. Služby: - správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Služby. -projekce, zpracování projektové dokumentace.

Developerská společnost. Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní společnost. Prodej, pronájem: - domy - byty - kancelářské prostory. Služby: - komplexní služby v oblasti výstavby, prodeje i managementu nemovitostí - realitní služby - odhady nemovitostí - zpracování projektové dokumentace - zajištění ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - kompletní sortiment sedacího nábytku - čalouněný, kožený: - obývací nábytek, obývací stěny - dětský nábytek, dětské postele - ložnicový nábytek, postele masivní i čalouněné, matrace - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Obchodní činnost. Maloobchod, prodej: - interiérové bytové doplňky: - unikátní tkané gobelíny - polštáře - ubrusy - obrazy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Realitní činnost.

Dodávka - vratové systémy oficiální zástupce HÖRMANN Dodávka - plotové systémy SMART LINE oficiální zástupce HÖRMANN Zakázková zámečnická výroba - stavební zámečnictví - kovářská výroba

Služby cestovního ruchu služby realitní kanceláře

Služby: -zakládání zahrad. -údržba zahrad. -rizikové kácení stromů. Práce: -zednické.

Dodání, prodej, montáž a servis stínicí techniky, oken a interiérových dveří včetně venkovních i vnitřních parapetů a sítí proti hmyzu. Plastová okna nabízíme od českého výrobce z profilového sytému KBE. Nabízíme horizontální, vertikální a bambusové žaluzie, japonské posuvné stěny. - stínící technika - plastová okna a dveře - dveře včetně ...

Servis plynových spotřebičů, autorizovaný servis kotlů Protherm, Thermona, Dakon a topidel Karma. Kondenzační kotle, plynové kotle, elektro kotle. Opravy, montáže atd. Rozvody plynu, vody a topení, kompletní dodávky materiálu. Zdice, Beroun. Servis a montáže provadím v okolí 30 km. Zbiroh, Cerhovice, Drozdov, Komárov, Lochovice, Jince, Hořovice, ...

Truhlářské práce: - vchodové a interiérové dveře - dětský a zahradní nábytek. Truhlářská výroba: - dětský nábytek - zahradní nábytek - vchodové a interiérové dveře - okna - nábytek - dřevěné hračky a ruční řezba.

Realitní služby: -včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí -specializace na Berounsko a Prahu Západ prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních objektů. -Správa bytových domů pro SVJ -Správa nájemních bytů.

Realitní činnost: -louky a pozemky -bytové prostory.

Dodávka: -horizontální a vertikální žaluzie -japonské posuvné panelové stěny -rolety -okenní folie -záclonové pojezdy -garnýže -shrnovací stěny.

Dovoz, prodej, výroba: -exklusivní nábytek z masivu.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.