Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Činnost: - datové, grafické zpracování projektů v oblasti územního plánování, urbanismu - 3D zákresy a vizulaizace.

Internetový obchod, e-shop: - hodinky - nářadí Swiss+Tech.

Realitní kancelář: - zprostředkování, nákup, prodej realit Prodej, pronájem a oceňování: - rodinné domy, vily, - obytné domy - chalupy, chaty - komerční objekty - kanceláře, obchody - pozemky

Maloobchod, prodej: -metrový a bytový textil -dekorační látky, záclony, potahové látky, přikrývky z dutých vláken. Šití bytového textilu.

Autorizovaný prodej a a servis zahradní, lesní a komunální techniky, Provádíme záruční i pozáruční opravy -Opravy rotačních sekaček všech značek

Vzorková prodejna, realizace: -koupelny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalatérský materiál -sanitární keramika. Montáž, prodej a servis: -zastřešení bazénů.

Specializace na stavební chemii pro sanaci betonu, průmyslové podlahy, injektáže, ochranu ČOV, přísady do betonu a kosmetiku betonu.

Prodej krbových vložek, obestavby na klíč, výstavba nových a oprava starých kachlových kamen, výroba-prodej-montáž balustrád, sloupů, parapetů, schodnic, šambrán, ostění, plotových stříšek.

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - sanitární zboží - vybavení koupelen

Velkoobchod, prodej: -voda -topení. -vodoinstalační materiál -topenářský materiál.

Špičková technologie zastřešení bazénů: -celoplastové -příslušenství.

Služby: -oblast BOZP a PO -realitní činnost

Finanční poradenství Investiční výstavba státní dotace: - realitní kancelářprodej, pronájem - byty - domy - pozemky - realitní kancelář (prodej, pronájem) - rodinné domy Obchodní zastoupení RD RÝMAŘOV s.r.o.: - výkup pozemků Inženýrská činnost, projekty staveb (developer).

Prodej a montáž: -žaluzie bytové i průmyslové -rolety -sítě proti hmyzu -silikonové těsnění oken -stahovací schody na půdu.

Výroba nábytku: výroba a prodej kuchyňských linek, vestavěných skříních, podlah, dveří, židlí a stolů včetně montáží .Zajištění souvisejících stavebních prací včetně rekonstrukce bytů a bytových jader -chromový program, dřezy

Čalounictví. Opravy: -čalouněný nábytek. Výroba: -matrace, molitan -starožitný nábytek -renovace čalounění.

Prodej: -hutní materiál, nosné profily, úhelníky, trubky černé i pozinkované, jekly, plechy černé, pozinkované, nerez, ostatní profilový materiál, zámky, kování, elektrody, svařovací drát, spojovací materiál, armatury, fitinky na vodu a topení, radiátorová tělesa desková, plechová, litinová, pletivo, plotové rámy.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Prodej, pokládka: - koberce - PVC - vinylové podlahy - laminátové podlahy - dřevěné podlahy E-shop: - žaluzie

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy -laky.

Zakázková výroba - hliníkové pergoly - venkovní hliníkové rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu - dřevěná eurookna - vstupní dveře - vnitřní a vnější parapety - zimní zahrady včetně příslušenství - hliníkové pergoly