Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní kancelář: -nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Prodej: -domácí potřeby -kuchyňské potřeby -železářství (kamna, kotle) -elektro -bílá technika, sporáky -malé elektrospotřebiče -instalační materiál.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Kurzy patchworku, kurzy šití oděvů, šicí stroje Bernina - Bernina Centrum AV. Výroba bytového textilu technikou patchwork. Bernina centrum - Šicí stroje Bernina, overloky, příslušenství. Poradenství, prodej, zaučení 7dnů v týdnu. Internetový prodej šicích strojů, příslušenství a galanterie.

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem, nájem: -nemovitosti rodinné domy, chaty, chalupy -pozemky -byty v osobním, družstevním vlastnictví -komerční objekty. Komplexní právní servis. Zajištění: -odhady, geometrické plány, úvěry, půjčky -vypracování daňových přiznání (daň z převodu nemovitostí). Finanční a majetkové ...

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Internetový prodej malých spotřebičů, kosmetiky, nábytku, bytových doplňků a hobby potřeb.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Prodej: -domácí potřeby, železářství -elektrospotřebiče -spotřební elektronika -světlení -zahrada -keramika, sklo, porcelán -hračky -papírnictví.

Realitní kancelář se specializuje na Berounsko a Prahu Západ již 17 let. Zajišťujeme prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, kanceláří a skladů. Realitní služby včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Provence květinářství Beroun Vám nabízí vždy čerstvé řezané květiny, kytice pro každou příležitost, svatební floristiku, sezónní a smuteční květiny, hrnkové rostliny, stylové bytové dekorace, dárky a příjemnou atmosféru francouzské Provence.

Provádíme instalace a prodej infratopení - sálavého topení. Montujeme infra topení značky Wellina.

Velkoobchod, maloobchod řemeslnickými potřebami. Dovozce značek: -FRIULSIDER, OSBORN, HARBO, IRWIN, JACK, ULTRA, KNIPEX, MANNESMANN. Distributor značek: -TYROLIT, KLINGSPOR, MAKITA, METABO, NAREX, CARBORUNDUM ELECTRITE, FESTOOL. Sortiment: -brusivo -kartáče -kotevní technika -hmoždinky -vruty -šrouby -matice ...

Vývoj, výroba, prodej výrobků pod značkou CHEMOXYL: -lihová mořidla na dřevo -vodová mořidla na dřevo -rustikální mořidla na dřevo -lazurovací lak* akrylátový -výroba odstínů na zakázku. Poradenský servis. Výrobky mají ocenění jakosti CZECH MADE.

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Prodej, montáž, servis: -výklopná garážová vrata -sekční garážová vrata -pohony garážových vrat -brány a díly plotu -pohony vjezdových bran -rolety -sítě proti hmyzu -žaluzie -markýzy -zastínění zimních zahrad.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.