Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Výroba, prodej: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyň, kuchyňské doplňky.

Technická zařízení. Prodej, montáž, servis, přímé zastoupení výrobce: -kotle uhelné VARIANT -kotle plynové MINITHERM.

Prodej, montáž, opravy: - žaluzie všech druhů - předokenní rolety - markýzy - sítě do oken - garážová vrata sekční i rolovací.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Internetový prodej: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -telefony -výpočetní technika -nářadí -zahradní potřeby.

Služby -zprostředkování prodeje, nákupu realit -účetnictví.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.

Stavební práce: -zednické práce -rekonstrukce domů, bytů -omítky, fasády, zateplení -demolice -montáž sádrokartonu -úpravy, realizace zahrad (návrhy, pergoly, jezírka, vodopády).

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Čalounictví. Veškeré opravy: -čalouněný nábytek -čalounění dveří. Výroba: -molitanové matrace všech rozměrů -dveře-koženka. Prodej: -shrnovací dveře DORIS.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Služby: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -pokládky podlah -půdní vestavby -žaluzie, garnýže.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.