Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Služby: -zastřešení bazénů, teras, kryty na bazén.

Dodávky, instalace, montáž, opravy: -sdělovací zařízení -telefonní ústředny -kamerové systémy -počítačové sítě, kabelové rozvody.

Maloobchod, e-shop: -sprchové vaničky -sprchové zástěny -obklady -dlažby -vodovodní baterie -sprchy a příslušenství -sifony a příslušenství -koupelnové doplňky -vany.

Produkty pro péči o dítě. - kojenecké polštářky - meditační sedáky - hřejivé polštářky, sáčky - dekorační polštáře

Výroba zařízení pro vytápění hal a sálavých otopných panelů.

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD, MDF desky a laťovky -dřevovláknité desky MDF LUHOPOL ...

Výroba, výrobce: - jídelní, restaurační stoly - židle (dřevěné, kovové, plastové) - nábytkové dílce.

Služby: - architektonické studie - stavební projekce rodinných domů - pasportizace objektů.

Výroba, distribuce: - nábytkové hrany - lepidla - profesionální čistící prostředky.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - garážová vrata. Truhlářská výroba.

Expediční sklad. Služby: -lakovna. Sídlo: Na Vítězné pláni 1719/4 140 00 Praha 4

Služby, truhlářské práce: -palandy, patrové postele -dětské postýlky a ohrádky-materiál:modřín -dvoulůžka -jednolůžka -židle, stoly -úložné prostory -noční stolky. Služby seniorům: -zvýšená lehací plocha o 5, 10, 15 cm -zvýšení lehací plochy bez navýšení ceny -u každé zakázky atipický rozměr. Výroba: -borovice, ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Výroba, práce: -pokrývačské práce, pokrývač -klempířské práce, klempíř -tesařské práce, tesař -pokládka střešních krytin -servis, rekonstrukce střech -střechy na klíč -montáž střešních oken -ploché i šikmé střechy včetně zateplení -izolace střech - nadkrokevní izolace.

Výroba: -stavební práce -rekonstrukce bytových jader -výstavbu vnitřních i venkovních krbů -kompletní řešení exteriérů - barbecue, zahradní jezírka.

Služby: -prodej, pronájem bytů -realitní agentura.

Již 6 let působíme na trhu, vyrábíme a prodáváme samolepící dekorace na zeď, tapety a šablony na malování. Nabízíme širokou škálu různých motivů, s možností výběru barev i velikosti.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek -dětský a studentský nábytek -kuchyňský nábytek -ložnice -sedací soupravy.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty -ředidla -technické kapaliny -barvy, laky -malířské potřeby.

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF* desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD*, MDF* desky a laťovky dýhované -dřevovláknité desky MDF* ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče, šňůry -jističe, stykače, relé -vypínače, zásuvky -svítidla domovní i průmyslová -elektronářadí -NAREX, PROTOOL -lišty, krabice, chráničky -baterie, světelné zdroje -hromosvody.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...