Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Reality Humpolec Služby, realitní kancelář: -nákup, prodej nemovitostí -pozemky.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Výroba: -slévárna zinku Odlitky: -klíče -panty -strojní součásti -dekorační předměty.

Prodej a montáž systémů automatického otevírání: -garážová, průmyslová, rychloběžná vrata -protipožární dveře.

Služby: -Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -Demolice a zemní práce -Pozemní a inženýrské stavitelství.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Prodej, servis: -domácí elektrospotřebiče.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodejna sítí EURONICS. Prodej: -značková elektronika LOEWE, YAMAHA, PANASONIC -elektrospotřebiče pro domácnost -nádobí značky TEFAL -osvětlovací tělesa -elektroinstalační materiál -náhradní díly na elektrické sporáky a automatické pračky -vysavače DYSON. Služby: -opravy, záruční a pozáruční servis -splátkový prodej ...

Výroba, prodej: -elektrorozvaděče -kovovýroba oceloplechových komponentů -dvířka HUP, skříně OCEP.

Maloobchod: -minerální hnojiva -osiva, motorové nafty -výkup zemědělských komodit.

Služby: -realitní kancelář -prodej veškerých nemovitostí -pronájem veškerých nemovitostí. -zajišťování kupní smlouvy.

Prodej, servis, opravy, leasing: -sekačky, pily, křovinořezy.

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Umělecké zámečnictví. Zakázková výroba-ozdobné ploty, brány, branky, zábradlí, mříže, schody, kovový nábytek. Nabídka 1500 položek-ozdobné polotovary, ploché, kroucené, ražené a válcované tyče, madla, luky, uzavřené profily, zámky, kliky, štítky, panty, regulované závěsy, pojezdy. Doprava pro celou ČR i SR.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Prodej, montáž: -sádrokartony RIGIPS -jednostranné obklady -podlahy -podhledy -příčky jedno a oboustranné -obklady šikmých ploch -střešní krytiny a střechy na klíč -vnitřní tepelné a akustické izolace -minerální podhledy -vnitřní nátěrové hmoty -půdní vestavby -střešní okna -bytová jádra.

Prodej: -zařízení pro hydroterapii -vířivky -celotělové vířivé vany -bazény.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Bytový textil Maloobchod, prodej: -bytový textil -galanterní zboží.

Projekční ateliér-ZZ Služby: -projektant -architektonické a inženýrské služby -RD, zahrady, interiéry -průmyslové stavby -zelené střechy -bytová výstavba.