Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba a distribuce textilie se zaměřením pro obory a oblasti použití: -pro výrobu textilních ložních výrobků pro kvalitní spánek -pro výrobu textilních ložních výrobků pro nemocnice, zdravotnická zařízení -pro výrobu textilních ložních výrobků pro hotely.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Prodej: -hutních a instalačních materiálů. Výstavba: -bytová, nebytová, občanské stavby, domy na klíč -rozpočty -stavební povolení, kolaudace -veřejnoprávní projednání.

Prodej nábytku: -kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy.

Zahradní centrum. Vazárna smutečních kytic. Maloobchod -květiny.

Maloobchod, služby: -květiny -řezané květiny -vázání kytic.

Středisko péče o zeleň. Služby: -zahradnické -projekční kancelář -realizace -školka okrasných dřevin.

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -350 druhů koberců šíře 2, 3, 4, 5 metrů -100 druhů PVC šíře 1, 5; 2; 3; 4 metrů -běhouny šíře 0, 65 0, 95 1, 33 metrů -sportovní povrchy, syntetická tráva -čistící zóny, rohože -kusové koberce, obdelník, kruh, ovál -garnýže, rolety, doplňky -koupelnové předložky a rohože -ukončovací lišty, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -materiál pro klempíře a pokrývače -plechy, střešní okapy, okapové systémy, střešní žlaby, kolena, koleno, kotlíky, žlaby, svody, střešní plechové krytiny, tabulkový a svitkový plech -materiál pozink, měď (Cu), hliník (Al). -příslušenství žlabové čelo, háky, lapč listí, posvná roura, žlabový roh, roh listový, ...

Oprava, rekonstrukce, udržba: -silnice, komunikace -mosty, propusti -motorová vozidla -odstranění stavby, demolice -letní, zimní údržba -odstranění sněhu -zemní práce -práce autojeřábem -čistění kommunikace -úklidové -úklid zeleně -osazování dopravní značky a zrcadla -půjčování dopravních značek.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Zprostředkování služeb -Příprava a vypracování technických návrhů -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod

Služby: -truhlářství -výroba pouze z lamina -počítačové stoly, kuchyňské i konferenční -noční stolky -barové pulty -květinové stěny -police -skříně, skříňky -regály, pulty.

Čištění a praní textilu a oděvů -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Fotografické služby -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a ...

Řemesla, služby - jádrové vrtání betonu - svářečské práce