Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: - antikorozní - průmyslová - stavební nátěrová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, montáž: - žaluzie horizontální a vertikální - okenní a dveřní sítě - plastové shrnovací dveře - interiérové látkové rolety. - venkovní hliníkové rolety.

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Systém suchých omítkových a maltových směsí SALITH. Vápencové a vápenné výrobky: -kusové vápno -vápenné brikety -vápenný hydrát -mleté vápence a vápno -suché omítkové směsi -vápencové drtě -směsi pro stabuilizaci zeminy.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výroba: - nábytek, kuchyně, dětské pokojíky, schodiště, interiérové i venkovní dveře.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Elektromontáže: - průmyslových hal, závodů - občanská a bytová výstavba. Výroba: - průmyslové rozvaděče - domovní rozvaděče. Projekty.

Prodej, opravy, montáž: - měřiče tepla. Prodej, montáž: - vodoměry - měřiče tepla a vodoměry - diagnostický servis měřičů tepla - měřiče tepla DANFOSS - frekvenční měniče DANFOSS. Rekonstrukce: - ústřední topení. Servis: - plynové kotle.

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - dodávka a montáž dekoračních obkladových panelů ABITIBI

Výroba, prodej: - plynové, kombinované a elektrické sporáky - kuchyňské odsavače par - plynová topidla - vestavné spotřebiče - trouby, varné desky, mikrovlnné trouby - elektrické zásobníkové ohřívače vody - sklokeramické desky.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektové dokumentace pro ohlášení stavby - studie stavby - vizualizace - průkaz energetické náročnosti budov. Truhlářská výroba - přístřešky, pergoly, altány, zahradní domky - dveře, okna, zábradlí. Zámečnická výroba - brány křídlové a posuvné, branky, oplocení - ocelové konstrukce - ...

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.

Výroba: - záložní napájecí systémy. Vývoj a výroba: - elektronické součástí a komponentů pro dálkové dohledy a řízení napájecích systémů. Elektronika pro řízení systému klimatizace.

Společnost AKTOS DVEŘE nabízí širokou škálu vysoce kvalitních certifikovaných interiérových a vstupních dveří včetně příslušenství.

Kamenictví, kamenické práce, kameník. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchyňské desky, solitéry, kameny do zahrad

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Prodejní a konzultační středisko: - plastová okna, dveře, zimní zahrady - fasády, revitalizace - veškeré stavební práce

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Koupelnové studio: - 3D návrhy koupelen - technické i designové poradenství - realizace koupelen. Prodej: - sanitární zboží - koupelnový nábytek - obklady a dlažby.

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.