Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - fasádní systémy.

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Výroba, montáž: - betonové prvky - silniční a stropní panely - desky, opěrné stěny - ztracené bednění Řezání a jádrové vrtání železobetonu.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linolea - parkety

Truhlářství, výroba: - nábytek - skříně - okna, dveře

Kontejnerová doprava. Prodej: - písek, štěrk, namíchaný beton, dřevo. Demolice a vyklízení objektů. Nákladní vozidla. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnost 8t.

Servisní partner Mora, Gorenje, Karma: -sporáky -ohřívače vody.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Naše společnost AKCEPT CZ a. s. jako výhradní zástupce firem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolace, izolační systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolační pásy - Nátěrové hmoty a tmely - Komponenty, doplňky - PVC fólie - Ubrusy Asfaltové hydroizolační pásy Zvuková izolace : - FONOSTOP DUO akustický izolační ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál - drogerie, drogistické potřeby.

Koupelnové studio. Stavebniny. Stavební firma: - obkladačské práce - sádrokartony - výstavba bytových jáder na klíč.

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - vestavěné skříně - okna - dveře - schody

Prodej: - stavebniny - stavební materiál pro suchou výstavbu.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Maloobchod, prodej: -teplovodní krby -kamna

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Prodej: - kabely a vodiče - telekomunikační kabely - elektrické vodiče.

Maloobchod, prodej, dodávka: -stavebniny -základní stavební materiály -sortiment pro suchou vnitřní stavbu -izolační materiály -sádrokartony -minerální podhledy -zateplovací systém -stavební chemie -podlahy -nátěrové materiály -střešní systémy.

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Prodej: - plastová okna. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Svobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědem, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distributor bezpečnostních vchodových dveří Juwent v CZ a SL prodej a montáž: - plastová, hliníková a dřevěná okna včetně doplňků, - žaluzie, markýzy - garážová vrata