Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stavebniny: - zdící materiály - obklady, dlažba - izolační materiály - sádrokartony

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna.

Stavebně truhlářská výroba. Kompletní realizace interiérů. Výroba, prodej: - interiérové dveře a zárubně. Dýhování plošných materiálů a sesazování dýhy.

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Specializovaná prodejna barev a laků: - malířské a natěračské potřeby - tónování odstínů barev i omítek pro exteriér a interiér - stavební chemie - míchání autolaků a prodej autokosmetiky - plnění sprejů.

Pila, pilařská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební dřevo: -hranoly, střešní latě, prkna, krovy -sušené stolařské řezivo -palubky -palivové dřevo. Stolárna.

Prodej, eshop: - topení, ohřívače vody - bojlery - krby - krbová kamna - solární systémy - radiátory - vodárny - čerpadla - koupelny - kuchyně - sporáky - nářadí.

Sitech Provádíme kompletní servis oken a dveří. Opravy a renovace dřevěných Euro–oken, plastových oken a střešních oken Velux. Dodáváme a montujeme horizontální žaluzie, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, textilní roletky, vertikální žaluzie, plisé a jiné doplňky.

RKOkna - dřevěná okna a dveře. Výroba, montáž, komlexní dodávka: - dřevěná okna (eurookna) a dveře - euro 68/78 softline - zimní zahrady - garážová vrata - parapety - žaluzie - rolety a sítě.

Nabízíme pokrývačské, izolatérské, klempířské práce a montáž střešních oken (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Provádíme odbornou pokládku střešních krytin (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstřešních folií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Výroba, distribuce, eshop: - vodovodní baterie Raf všechny typy.

Prodej stavebních materiálů souvisejících s výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů včetně instalaci vody a topení, dále pak prodej vodo-instalatérských a topenářských materiálů a zařizovacích předmětů renomovaných značek.

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001. Velkoobchod, maloobchod: -značkové keramické obklady a dlažba -systémová stavební chemie -stavební a obkladové profily -vodovodní baterie -sanitární keramika -vany, sprchové kouty -profi nářadí -návrhy koupelen na PC -nářadí pro zedníky a obkladače. U velkoobchodních zakázek ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Prodej - stavební materiál - obklady, dlažba - betonové výrobky - kanalizační potrubí, tubky, žlaby, poklopy Řemesla, služby - pokládka zámkové dlažby - bourací práce - zemní práce - obkladačské práce

Míchací centrum barev Prodej - barvy MIPA, MISTRAL Řemesla, služby - nástřiky VARIOPAINT, OIKOS, GOTA - malířské práce - sádrokartonářské práce

Výroba - schody - skříně - dveře - pergoly Řemesla, služby - truhlářské práce

Výroba, montáž, servis - sauny - nábytek na zakázku

Realizace objednávek přímo u Vás doma.Dovezeme vzorky koberců, PVC i tapet. Vyměříme a objednané zboží dovezeme zdarma.