Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, montáž - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - rolety.

Realizace, montáž: - kamenné obklady - kamenné fasády.

Výroba, malba: - ručně malované obkladové dlaždice.

Stavební činnost, montáž, pokládka: - drátěné ploty - ploty z KB Bloků - betonové ploty - zámková dlažba - palisády

Výroba elektroinstalačních úložných materiálů - elektroinstalační krabice - elektroinstalační lišty, kanály - upevňovací materiál - kabelové chráničky - pomocné nářadí, samolepicí pásky.

Podlahářské práce - pokládka laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy i koberce.

E-shop - spojovací materiál - kotevní technika - ložiska - brusné a řezné kotouče - nářadí - armatury

Nabízíme dřevený zahradní nábytek z masívu sibiřského modřínu a jiných dřevin, campingový nábytek: masivní dřevěné židle a lavice, zahradní sestavy k posezení. Vyrábíme sériové a na míru dřevěné zahradní domky, dětské dřevěné domečky, dětská hřiště, dřevěné dětské houpačky a houpačky rodinné, domky na nářadí, dřevěné pergoly, dřevěné altány. ...

Naše služby: - dovoz a distribuce nátěrových hmot - technický servis - návrhy nátěrových systémů - zaškolení firem

Výroba a prodej upevňovacích systémů, betonových výztuží a kotevní techniky pro stavebnictví. Na profily Halfen mohou být připevněny různé konstrukce, např.: - železobetonové fasády - betonové prefabrikáty - rozvody médií - lícové zdivo. Nabízíme: - DETAN systémy tažných prutů - fasády z betonu - kotevní technika - ...

Doprava : - suť - zemina - stavební materiály Servis: - spalovny - kotelny - kotle Zemní a výkopové práce

Protipožární a bezpečnostní dveře

Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál - strukturované kabeláže včetně optických rozvodů.

Vyrábíme a dodáváme deskové výměníky tepla, výměníkové stanice, kompaktní předávací stanice, vzduchové chladiče, kondenzátory, spirálové výměníky tepla, trubkové výměníky tepla, separátory, dekantační odstředivky a bubnové rotační zahušťovače, vybavení nádrží, čerpadla, ventily a membránovou filtraci.

Prodej a montáž - plastová a hliníková oknamontáž - plastové a hliníkové vstupní dveře

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné, vinylové a laminátové podlahy - interiérové dveře Truhlářská výroba.

Servis, opravy a montáž plynových kotlů - regulace topných systémů - servis kondenzačních kotlů a kotelen.

Prodej, montáž: - plastových, hliníkových a dřevěných oken - plastové a hliníkové dveře - žaluzie Zateplení a revitalizace budov.

Činnost - dodávky a montážní práce - topné a topně-chladicí stropy - stavebně integrované systémy - geotermální energocentrály - ionizační a ozonizační technologie - koncepce využívání odpadního tepla z odpadních vod - plynová tepelná čerpadla GHP - nanokogenerační jednotky do výkonu 1-6 kW - mikrokogenerační jednotky do výkonu 50 kW - ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - kotle Smart

ZEMNÍ IZOLACE : - hydroizolace spodních staveb - izolace proti radonu - hydroizolace bazénů a zahradních jezírek - stěrkové ochranné nátěry stavebních konstrukcí - stěrkové a nátěrové izolace - krystalické nátěry betonů - beton - ochrannné nátěry i protichemické.

Dodávka - radiátory - kotle Sváření - hliník - hliníkové konstrukce na přání zákazníka - hliníkové autobloky a jekly

Dodávka, montáž, oprava, servis: - kotelny - topné systémy - tepelná čerpadla - solární kolektory Služby: - projekce - autorizovaná měření emisí

Prodej: - nádrže na dešťovou vodu, septiky, jímky, žumpy značky Speidel