Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Dodávka, montáž plastových oken a příslušenství..

Prodej, servis: -tepelná čerpadla -solární systémy -zásobníkové ohřívače -akumulační nádrže -větrání s rekuperací tepla -termostaty, ventily -trubky pro odkouření plynových kotlů -teploměry, manometry -regulátory tahu pro kotle, hořáky.

Prodej: - střešní krytiny - izolační materiál

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

Buchara, s.r.o. působí na českém trhu již více než 15 let. Po celou dobu své existence se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem ručně vázaných koberců.

Nabídka stavební činnosti a zemních výkopových prací. Prodej stavebního, silnoproudého a slaboproudého elektroinstačního materiálu a ručního nářadí.

Prodej: - barvy - laky - malířské nářadí Práce: - malířské - lakýrnické Půjčovna: - stříkací zařízení - bruska na stěrky - průmyslové vysavače - lešení

Velkoobchodní prodej barev, laků, aplikační techniky a chemických výrobků, výroba nátěrových hmot a tiskových barev; poradenská činnost v oblasti výroby a použití nátěrových hmot Barvy a laky. Vnitrostátní velkoobchod s barvami, lakýrnickými a malířskými potřebami, ...

Stavební a projekční činnosti v oboru „pozemní stavby“. - dodávky a montáže plastových, dřevěných (EURO) a hliníkových oken - revitalizace a rekonstrukce panelových, bytových i rodinných domů - hliníkové a ocelové konstrukce.

Prodej a servis: - frekvenční měniče značky TAIAN, TECO, INVT - skalární vektorové s integrovaným PLC od 02 kW do 375 kW. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis na všechny dodávané výrobky. Zástupce společnosti TECO Electric & Machinery Co., Ltd.

Výroba plastová okna a dveře: - z profilů Deceuninck Zendow a Inoutic Prestige. Sortiment: - Okna a dveře z profilu Deceuninck Zendow s rovným křídlem - Okna a dveře z profilu Deceuninck Zendow s předsazeným - Okna a dveře z profilu Inoutic Prestige s rovným křídlem - Okna a dveře z profilu Inoutic Prestige s předsazeným křídlem - ...

Koupelnové studio, dodávka dlažeb a obkladů, kompletní vybavení koupelen, sanita, baterie, koupelnové vybavení, koupelnový nábytek - design-zastoupení firem (AeT ITALIA, KOS, LINKI, ZUCCHETTI, SIGNORINI, CALIBE, BRANCHETTI, PORCELANOSA, ATLASCONCORDE, ARMONIE ARTE CASA, a další).

Prodej: - regulátory teploty - topná tělesa - rychlospojky - zpětné uzávěry - termočlánky

Firma Betax Czech s.r.o., dovozce produktů pro profesionály - ochranné trubky a fólie pro podlahové vytápění.

Online prodej v oblasti koupelen. Koupelnové baterie, dřezové baterie, kuchyňské baterie, sprchy, retro koupelny, rustikální baterie, retro nábytek do koupelny, vodovodní baterie

Prodáváme bytové, domovní a průmyslové vodoměry, měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům, pomocný a instalatérský materiál společnosti Slovarm. Také nabízíme magneticko-indukční průtokoměry a zařízení na přenosy stavu vodoměrů. Provádíme i opravy a repase všech typů vodoměrů.

Činnost: - Vývoz strojírenských výrobků - prodej spojovací materiál - přeprava menších zásilek

Výroba, poradenství, prodej, dovoz, školení. Výrobce lehkých střešních krytin, okapového systému LINDAB RAINLINE, rovinných a trapézových plechů, systémů pro zastřešení plochých střech, systémů pro opláštění budov. Tenkostěnný ocelový plech. -plechová střešní krytina -z oboustranně pozinkovaného plechu s organickým povlakem - polyesterem, ...

Reheat s.r.o. – moderní technologie v elektrickém podlahovém vytápění, rekuperačním větrání a centrálním vysávání. Pomůžeme Vám s instalací v bytě, domě či jiných prostorech, vnitřních i venkovních, včetně systému s centrálním ovládáním. Prostory se tak stávají pohodlnější a energeticky úspornější s menším pohybem vzduchu a snadnější údržbou. ...

Výroba: - dveří - pokosů, úkosů a oblouků - bočních světlíků a nadsvětlíků Prodej: - dveře (bílé, vchodové, dýhované, bezpečnostní) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubně, okna - kování, podlahy, vitráže.

Nabízíme střídavé a stejnosměrné regulované pohony, frekvenční měniče, softstartéry, motory, elektropřevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy vše od firmy Siemens. Provádíme certifikovaný servis a opravy měničů Siemens a montáže zařízení.

- Kyslíko-palivové hořáky s povrchovým směšováním - Příslušenství - Leštění plamenem

Naším hlavním záměrem je poskytování profesionálních služeb a kompletních dodávek kanalizačních a odvodňovacích systémů pro zákazníky, stavebniny i stavební a montážní firmy.

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

Zabýváme se výrobou interiérových dveří a zárubní.