Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavebniny - klempířství, pokrývačství. Stavebniny: - prodej, maloobchod, velkoobchod. Řemeslo: - klempíři - pokrývači. Zdivo: - Porotherm - Heluz - Ytong - KVK - porobeton.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Umělecký truhlář. Vyrábíme na zakázku schodiště, dveře, okna, eurookna a kuchyně.

Naše firma se zaměřuje na prodej, distribuci, poradenskou činnost kotevní, upevňovací techniky a dalšího sortimentu zaměřeného na stavebnictví. Našim společným cílem je poskytovat nadprůměrné služby zákazníkům k jejich plné spokojenosti.

bezplatné propočty spotřeby tvárnic a betonu bezplatné cenové nabídky pro stavby na klíč prostřednictvím našich aplikačních firem provádíme stavby na klíč prodej tvárnic IZOBLOK ( celé kamiony zavážíme zdarma přímo na staveniště) při odběru menšího množství tvárnic je možné krátkodobě využít našich skladových prostor prodej jednotlivých ...

Prodej dřevocementových tvárnic Izoblok a provádění staveb na klíč. Aplikace průmyslových podlah a samonivelačních stěrek.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Výhradní zastoupení pro ČR. Jako výrobce se širokým sortimentem výrobků elektroinstalační techniky Vám můžeme nabídnout ucelenou koncepci pro komplexní systémové řešení elektrických rozvodů: - jak v administrativních celcích - tak ve velkých průmyslových objektech - dopravních cestách a jinde. Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, ...

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Prodej, montáž a servis úsporných plynových radiačních a kondenzačních kotlů Orako.

Distribuce: - vybavení koupelen - sanitární technika. Sítě specializovaných prodejen v České a Slovenské republice.

Nová prodejna - moto oblečení pro enduro, motocros - motodoplňky - přilby - boty - oblečení - kompletní sortiment motodoplňků prodej dětského oblečení pro motokross - prodej polepů pro motocykly enduro a motokross zn.BLACKBIRD RACING.

Montáž - tepelná čerpadla Montáž - klimatizace Montáž - vzduchotechnika

Prodej - nátěrové a vyrovnávací hmoty - lepidla Prodej - koberce BRENO - PVC - běhouny - kusové kobercek - kobercové lišty a profily Prodej - podlahoviny - vinylové podlahy

Dodávka, montáž - plynové sporáky, trouby, vařiče Prodej, dodávka, montáž - plynové spotřebiče WAW - plynové kotle - karmy Záruční a pozáruční servis a opravy, revize - veškeré plynové spotřebiče - možnost praktické výuky učňů a studentů

Servis - plynové spotřebiče - plynové kotle JUNKERS