Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Doprava - nákladníodvoz - veškerý stavební odpadu - suti - komunálního odpadu Dodávka - písek - kámen - okrasné kameny - beton - stavební a zásypový materiál - zemina - malta - antuka - recykláty Demolice Zemní práce

Dodávka - elektroinstalace Revize - montáž elektroinstalace - opravy - rekonstrukce - přezkoušení z vyhlášky 50/78Sv do 1000V včetně hromosvodů - vyhotovení protokolů o určení vnějších vlivůrevize - elektrická zařízení do 1000V - elektrické spotřebiče a ruční nářadí - pracovní stroje a strojní ...

Prodej - stavební materiál Prodej - nářadí

Topenářské práce Montáž - plynová zařízení Vodoinstalační práce

- truhlářstvívýroba - okna - dveře - nábytek - schodiště truhlářská výroba - kuchyně - nábytek - okna - interiérové a vchodové dveře - schodiště

Dodávka - disperzní, tavná, polyuretanová a močovinoformaldehydová lepidla

Maloobchod a velkoobchod: - topenářský materiál - plynoinstalační materiál.

Prodej podlahové krytiny.

Lakýrnické práce Malířské práce Prodej - koberce - PVC Pokládka - koberce - PVC Montáž - podlahy (dřevěné, korkové, laminátové) Dokončovací zednické práce - rekonstrukce bytových jader

Projektování, výroba, dodávka a montáž: - tepelná čerpadla - otopné systémy - kombinace tepelného čerpadla se solárním systémem či jinými alternativními zdroji.

Vyrábíme a prodáváme plastová a hliníková okna a dveře, zimní zahrady, terasy, obklady a posuvné systémy včetně doplňků.

Maloobchod a velkoobchod s vytápěcí technikou.

Výroba a realizace keramických koberců - dekoračních mozaiek.

Prodej - deskový materiál laminové, dýhované, surové, dřevotřískové desky, sololit, sololak - pracovní desky KRONOSPAN, EGGER Truhlářské práce Možnost dodání - vestavěné spotřebiče - digestoře Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňská profilová dvířka (foliová, dýhovaná) - ...

Provádíme výrobu vlastních kolekcí v Číně, Indii a Nepálu. Provozujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej moderních a klasických koberců v ČR, SR, Bosně a Hercegovině, Maďarsku. Zajišťujeme odborné poradenství, čištění a opravy koberců. Jsme distribotoři firem Wissenbach, Esprit pro ČR a SR.

Nářadí pro profesionály: -kompresory -pneumatické nářadí -elektronářadí -ruční nářadí -nástroje -dílenský nábytek -vybavení autodílen -spotřební materiál -brusivo -chemie -spojovací materiál -hutní materiál -vybavení dílen spotřebním materiálem.

Vedeme široký sortiment koupelnového zboží. Nabízíme vany, sprchové kouty, sanitární keramiku, vodovodní baterie a obklady a dlažby do koupelny od českých i zahraničních výrobců.

Speciální zboží pro stavebnictví: -distanční prvky z plastu a oceli -distanční prvky z vláknobetonu a z litého betonu -distanční prvky pro bednění -izolační prvky do věnců, pracovní spáry -tkanina na bednění -prvky pro spojování a kotvení -kotevní technika -prvky pro odhlučnění schodišť -upevňovací a montážní technika ...

Tesařské práce Montáž krovů, pergol, altánů, bednění schodů bazenů... Dodávka dřevostaveb na klíč ekologické stavby Výroba - dřevěné rybářské pramice Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Distribuce vysoce kvalitních komponentů: - ventily - šroubení - rychlospojky - hadice - kohouty - regulátory tlaku - svařovací automat.

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - topné systémy - elektřina, plyn. Topenářské práce.