Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
středisko 300 - rodinné domy - výstavba a rekonstrukce rodinných domů a vil středisko 200 - podlaháři - pokládka většiny druhů podlahových krytin - montáž dveří Sapeli

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Velkoobchodní prodej spojek pro potrubí.

Zastoupení zahraničních firem zařízení pro vysoké napětí. Výhradní zastoupení firem Maschinenfabrik Reinhausen a Passoni Villa pro Českou republiku.

Specializujeme se na lícové zdivo, lícové obklady, režné zdivo, lícové obklady plotů a krbů, zděné ploty. Ale také realizujeme hrubé stavby, domy na klíč, provádíme zateplení fasád a jiné.

Internetový prodej profesionálních distributorů, přepínačů, konvertorů a boosterů různých typů audio a video signálů..

Jsme prémiová značka pro řešení na bázi polymerů v oblasti stavebního, automobilového průmyslu i ostatních průmyslových odvětví. Nabízíme – energeticky úsporné systémy a materiály jako plastová okna, balkonové a vchodové dveře, podlahové a stěnové vytápění/chlazení, domovní instalace, zemní vzduchové výměníky, hospodaření s dešťovou vodou. ...

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Stěžejní činností naší firmy je prodej a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a v neposlední řadě i všech interiérových a vchodových dveří.Jsme schopni Vám v oblasti oken a dveří nabídnout komplexní služby od zaměření, přes odbornou pomoc při výběru nejvhodnějšího typu, až po zednické zapravení a odvoz vzniklého odpadu. ...

Maloobchod a velkoobchod s bateriemi a akumulátory všech druhů a velikostí. Pro správné nabíjení akumulátorů nabízíme kvalitní nabíječky. Zabýváme se dodavkami a servisem UPS - založních zdrojů. Provádíme repasi baterií pro všechny bateriové spotřebiče jakou jsou například: vrtačky, vysavače, měřící přístroje, zdravotní technika atd. Zabýváme se ...

Dodávka, prodej: -elektronické součástky pro průmyslovou automatizaci. -automatizační technika.

Firma dodává: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - tekuté izolace a impregnace - výrobky speciální stavební chemie.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Prodej ručních i automatických vyvažovacích ventilů, regulátorů tlakové diference, regulačních ventilů, sálavých panelů, chladicích stropů a trámů, fancoilů, teplovzdušných jednotek.

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Prodej dveří a obložek Porta, laminátových podlah Meister, kování Cobra. Vzorkovna dveří a podlah v Říčanech na náměstí v OD Mestek v 1. patře.

Provádíme přípravné práce pro stavby, zemní a výkopové práce, demolice a odvoz suti. Prodej sypkých materiálů. Mechanizace: AVIA kontejner do 5t traktorbagr - CAT 432 B IVECO 4 x 6 15t minirypadlo BOBCAT 3, 2t válec, pěch, deska

Vodní hospodářství. Vodovody : - vodoměrné šachty, jímky a nádrže všeho druhu i pro pitnou vodu Kanalizace : - výroba, servis domovní čerpací stanice odpadních vod.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Stavebních výplně: - okna - dvěře - demontáž stávajících oken a dveří - dodávka a montáž nových oken a dveří - žaluzie všech typů a materiálů, horizontální i vertikální - látkové rolety - sítě proti hmyzu - záclonové pojezdy a garnyže - předokení rolety plastové i hliníkové se širokou škálou provedení s ručním i ...

Prodej veškerého stavebního materiálu a nářadí.

Prodej lehkých ocelových střešních krytin a doplňků.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál: -vybavení koupelen -rozvody-voda, plast, měď* -zahradní hadice -vodovodní baterie.