Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: BEZPEČNOSTNÍ A PROTISKLUZOVÉ PROSTŘEDKY -protiskluzové rohože -bezpečnostní protiskluzné pásy -protiskluz na zábradlí -fotoluminiscenční směrové značení -průmyslové protiskluzové bezpečtnostní značení -protiskluzové reklamy Rekonstrukční práce - schody

Truhlářství, výroba eurooken, dveří a nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál pro vnitřní a venkovní rozvody vody, kanalizace a plynu (vodoinstalační a plynoinstalační materiál).

Bohumír Nix se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku a vchodových dveří z masivu a prodává špaletová a euro okna a dveře.

Truhlářství, podlahářství -Montáž těsnění a žaluzií.

ISO 9001:2000 Výroba: -speciální spojovací prvky -strojírenská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Truhlářství, podlahářství -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Velkoobchod a ...

Josef Macek se specializuje na vodoinstalatérství a topenářství a provádí kontroly a revize kotlů.

Ladislav Hladík sse zaměřuje na montáže a opravy vodoinstalací a sanity, instalaci vodoměrů, montáže a servis tepelných rozvodů a prodává tepelná čerpadla, kotle a klimatizace.

-Výroba palet a obalové techniky. -Čalounictví Truhlářství, podlahářství

Petr Lupoměch provádí zateplovací a stavební práce. Svým zákazníkům prodává různé druhy oken, vyrábí a montuje lodžie, izoluje střešní krytinu a mnoho dalšího.

Ramila, s. r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, dveří, nábytku a dřevostaveb.

Truhlářství, podlahářství

Karel Kvintus se zaměřuje na vodoinstalatérství, topenářství, montáž kotlů, podlahové topení, solární zařízení a mnoho dalšího.

Zámečnictví, nástrojářství topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Petr Kolouch se zaměřuje na stavební, zednické, izolační práce, montáže sádrokartonů, pokládku dlažeb a dodávku stavebního materiálu.

Petr Šešulka prodává elektroinstalační materiál, provádí poradenství týkající se energií, fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a dalších oblastí.

Firma Pohoda Let se specializuje na výrobu doplňků do stavebnic leteckých modelů, na strojírenskou výrobu a prodej spojovacího materiálu.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -materiál pro klempíře a pokrývače -plechy, střešní okapy, okapové systémy, střešní žlaby, kolena, koleno, kotlíky, žlaby, svody, střešní plechové krytiny, tabulkový a svitkový plech -materiál pozink, měď (Cu), hliník (Al). -příslušenství žlabové čelo, háky, lapč listí, posvná roura, žlabový roh, roh listový, ...

Nákladní doprava - vnitrostátní - do 30t Nákup a prodej - stavební materiál za účelem dalšího prodeje

Dodávka - kabelové soubory TYCO ELECTRONIC pro silnoproudé sítě