Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Opravy - domácí elektrospotřebiče Elektroinstalační práce Opravy - akumulační kamna Opravy - ruřní nářadí NAREX

Zateplovací fasády Sádrokartony Obklady a dlažby Stavební činnost - rodinné domky na klíč Krby

Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž - střešní okna

Prodej: -kuchyňská dvířka -lamina -palubky -plovoucí podlahy -dřezy -spojovací materiály -laky, tmely, lepidla -hrany -lišty -nábytkové kování -truhlářské nářadí. Pravidelné rozvozy: -úterý a čtvrtek ve směru Velké Meziříčí – Velká Bíteš -středa a pátek ve směru Žďár nad Sázavou – Nové Město na Moravě.

Prodej: -stavebniny Práce: -elektromontáže.

Zasklívání oken - výměny izolačních skel Renovace, údržba, montáž, servis - eurookna - dveře

Milan Havlíček ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na prodej elektromateriálu.

Služby: -výkup sezónního ovoce (jablka, rybíz) -kovošrot, výkup železa, železného šrotu včetně automobilů -výkup barevných kovů -plnění lahví propan-butan, PB** -odběr nebezpečných odpadů pro TS** Bystřice nad Pernštejnem. -čerpání LPG do automobilů. Maloobchodní prodej: -pracovní oděvy, dodávky i pro firmy -ochranné ...

Výroba prodej, servis: -náhradních dílů a stříkaček PS 12. Zvyšujeme požární odolnost ocelových i dřevěných konstrukcí protipožárními nátěry.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...

Prodej: -kotle na tuhá paliva -automatické kotle -elektrokotle -čerpadla.

Provádíme: -převíjení motorů -převíjení a opravy statorů, magnetických brzd do autobusů včetně zámečnických prací -převíjení elektromotorů do cca 100 kW -převíjení a opravy ponorných čerpadel -opravy transformátorů -opravy střídavých i stejnosměrných magnetů -opravy domácích spotřebičů a elektronářadí -montáže a opravy ...

Montáž: -drěvěná okna a dveře -systém EURO -plastová okna a dveře z profilů -deceunick a Termolux -hliníková okna a dveře.

Služby: - montáže ústředního topení, rozvodů vodoinstalace a kanalizace, rozvodů plynu včetně přípojek - servis plynových spotřebičů - rekonstrukce koupelen - prodej instalačního materiálu.

PLASTOVÁ OKNA DŘEVĚNÁ EUROOKNA DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA VSTUPNÍ DVEŘE STŘEŠNÍ OKNA ZIMNÍ ZAHRADY PARAPETY ROLETY ŽALUZIE GARÁŽOVÁ VRATA

Velkoobchod, maloobchod: -plastové potrubní systémy a příslušenství -PVC-U trubky, tvarovky a armatury -PE trubky a tvarovky, svěrné tvarovky -PP závitové tvarovky, komponenty pro zavlažování -Automatické závlahové systémy-návrhy, realizace, servis Poradenská činnost v oblasti plastových potrubních systémů.

Prodej: - optické kabely a komponenty pro telekomunikace a energetiku

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -výpočet umělého a denního osvětlení -slaboproud -vytápění -hromosvody. Měření a regulace. Projekty a dodávka technologií kuchyní. Projekty rekonstrukcí kuchyní. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -elektromateriál firem LEGRAND, TELEMECANIQUE -svítidla ...

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

Montáž, projekce, dodávky materiálu: -vytápění, topná technika -instalační materiál -plynové kotelny -výměníkové stanice -rozvody plynu.

Velkoobchod, distribuční a prodejní sklad: -spojovací materiál -vruty, šrouby, matice, podložky apod. -upevňovací a kotevní technika MUNGO, POLYMAT -nábytkové kování BLUM. Velkoobchod, maloobchod, objednávkový prodej: -židle kancelářské a ostatní.

Maloobchod, prodej, e-shop: - zboží značky Viadrus - klasické kotle na tuhá a alternativní paliva - kondenzační plynové kotle - nástěnné plynové kotle - stacionární plynové kotle - kachlová kamna - ohřívače teplé vody - litinové radiátory - kotle nad 50 kW - náhradní díly Práce: - plynařské - topenářské - projekce

Výroba a prodej: -palubky -podlahové -obkladové. Výroba: -dřevostavba, dřevostavby -rekreační víkendové chaty, bungalovy, zahradní domky a chatky, domky na nářadí, autobusové zastávky, prodejní stánky, zahradní altány.. Nabízíme: -dopravu i montáž. -EUR palety, bedny různých typů -obaly v rozměrech dle zadání zákazníka.

Renovace, opravy, oprava: -dveře (dveří) plastovou fólií -interiérové dveře a zárubně Služby: -odvoz a dovoz dveří -odvoz od 4 dveří a více zdarma -v průběhu renovace možnost zapůjčení náhradních dveří.