Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Podlahové centrum Uherský Brod. Prodej, pokládka podlahových krytin: - koberců - plovoucích podlah - PVC, linoleum - vinylové dílce - rigid. Maloobchodní prodejna: -Uherské Hradiště, Růžová 436 -tel.:572551052, 777637605.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Import (dovoz), velkoobchod, prodej, montáž: -přírodní obklady, kámen, dlažba -přírodní kámen - mikrofosilní vápenec FOSIVAL: -vhodný pro obklady a dlažbu, chodníky, zahradní architekturu -bez formátování, opracování -řezaný: -šířka a délka 10-60 cm -tloušťka 20-35 mm. Dovoz materiálu. Velkoobchod, prodej: ...

Výroba, prodej, eshop: -elektromagnetických ventilů -elektromagnetické havarijní ventily -elektromagnetické membránové ventily -manometrické kohouty -plynové a vodní filtry -trysky, trysek -armatury -regulační technika -kapilární pájení

Rekonstrukce rodinných domů a bytových jader. Realizujeme interiéry. Dodáváme i montujeme kuchyňské linky či podlahy. Prodejna - Uherské Hradiště, Vodní. Prodej: - sanitární keramika - ukázkové podlahy.

Prodej, dodávka: - koberce a podlahové krytiny pro komerční prostory.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské, stolařské. Výroba: -dřevěná eurookna, okna -schody. Zakázková výroba: -kuchyně, vestavěné skříně, nábytek z masivu a lamina.

Provádíme pozáruční servis oken a dveří v provedení plast, hliník a dřevěná eurookna. Montáž žaluzií, sítí proti hmyzu.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce Výroba - dřevěná schodiště - lavice - okna - dveře, zárubně - ploty - schody, zábradlí.

Stolařství, truhlářství. Návrhy, výroba: -interiéry: -banky, hotely, restaurace -exteriéry. Výroba: -nábytku (nábytek)z lamina, dýhy, masivu (lamino, dýha) -kuchyně, kuchyňské linky, stoly -obývací stěny -dětské pokoje -stoly, vestavěné skříně, komody -věšákové stěny, věšáky -počítačové stolky -interiérové dveře (dveří) ...

Truhlářské a podlahářské práce. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - nábytek na míru. Pokládka a prodej - vinylové a plovoucí podlahy.

Truhlářské práce. Výroba nábytku : - do ložnice - do koupelny - vestavěné skříně - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - selský, rustikální styl - interiérové dveře - schodiště.

Výroba, dodávky, prodej, atypické na zakázku: -plastové bazény, bazénů, fóliové bazény -bazénové příslušenství a technologie: -filtrace, čerpadla, bazénové vysavače, chemické přípravky na úpravu bazénové vody -protiproudy, bazénové reflektory -solární ohřev, zastřešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -svítidla -výbojky -zapalovače -zářivky, žárovky.

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Výroba, dodávky, prodej: -bazénů včetně technologie -víceúčelové nádrže, jímky, septiky.

Obkladač. Montáž, pokládka: - obklady, dlažby.

Značkový prodej: -CHKZ Chlumčany -ZKZ* Horní Bříza -JIKA Bechyně. Velkoobchod, maloobchod: -dlažba a obklady keramické -keramika sanitární -vany klasické a rohové -armatury vodovodní -tmely lepící a spárovací. Dovoz přímý: -italské obkladové materiály. Zajištění, realizace: -kompletní vybavení pro hotely, banky a ...

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisů, zlacení a stříbření nápisů.

Internetový prodej dlažeb, obkladů a mozaiky. Dlažby, obklady

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství.

Velkoobchod, prodej: - fasádní profily - sádrové prvky - dekorační lišty.