Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba plastových výrobků: - sanační klíny - mrazuvzdorné terče pod dlažbu - injektážní pakry - podložky pro dřevostavby - technické výlisky.

Regionální stavebniny. Prodej štěrků, písků a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 tun. Stavební materiál, ztracené bednění, studniční skruže, beton, izolace, SDK, cement, lepidla, stavební chemie, nářadí, a další. Provádíme zemní a výkopové práce, terénní úpravy, svahování i nakládku materiálů pásovým minibagrem.

Výroba, montáž, výměna: - plastová okna - garážová vrata - interiérové dveře - obloužkové zárubně - podlahy Zámečnické práce, zámečnictví. Zateplení rodinných domů. Rekonstrukce rodinných domů a bytů. Oplocení objektů.

Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - průmyslové i domovní spínače a zásuvky - modulové přístroje, proudové chrániče - motorové spouštěče - zemnící materiál - svítidla - světelné zdroje - baterie.

Velkooobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -plastové potrubí, trubky, tvarovky -armatury vodárenské -litinové tvarovky -poklopy a mříže -šachty a septiky -kanalizační, odvodňovací systémy -zámková dlažba

Prodej, dodávka, montáže, instalace: -plastová okna a plastové dveře FenStar z 4 - 6-ti komorových profilů -garážová vrata Trido -dřevěná eurookna HON -hliníková okna a dveře.

Dodáváme: - plechové střešní krytiny včetně prosvětlovacích pásů - trapézové plechy - spojovací materiál

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Člen skupiny REC Group s.r.o.. Vývoj, výroba: - antivibrační a protihlukové desky pro průmysl a stavebnictví - protiskluzové podložky - kanalizační vpusť (pryžové poklopy) a bokovnice (obložení kolejnic) - podlahy pro fitness a zimní stadiony, povrchy pro dětská hřiště a workout - podlahy pro agrosegment - akustické a protiodrazivé ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.

Dodavatel, prodej: - plechy v tabulích - střešní krytiny - trapézové plechy - stěnové kazety - ocelové haly - fasádní obkladové panely - klempířské výrobky - okapový systém.

Výrobky z kamene na míru: - dlažby a obklady - kuchyňské pracovní desky - koupelny - onyxové stěny - schody a parapety - obklady krbů - police a stoly - pomníky či grilovací kameny.

Firma PRO-DOMA provozuje nejširší síť maloobchodních prodejen stavebnin v ČR. V sortimentu prodejny Uherské Hradiště-Kunovice naleznete nejen stavební, zdící materiály, ale i potřeby a nářadí pro řemeslníky, pro zahradu i domácnost. Velkoobchodní partneři mají nastaveny individuální cenové a platební podmínky. Po celý rok pro naše zákazníky ...

Realizace: - pergoly - altány - střechy Zateplování fasád. Betonářské práce. Montáž a demontáž: - lešení - sádrokartony Pokládka: - zámková dlažba - obklady koupelen Výstavba: - rodinné domy.

Prodej - stavební materiál, stavebniny - ruční nářadí - spojovací materiál. Půjčovna nářadí.

Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce staveb. Pokládka zámkové dlažby. Lité podlahy. Komplexní malířské práce. Obkladačské práce.

Stavební a obchodní společnost. Stavební činnost: - bytová, občanská, průmyslová výstavba, zemní práce, demolice, rekonstrukce. Služby: - architektonické, inženýrské, projekční. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní do 3, 5t sklápěč - nákladní kontejnerová do 7t - zemní práce Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí, ...

Maloobchod, prodej: -nástroje pro: -kovoobrábění -dřevoobrábění -nářadí: -pneumatické -elektrické ruční -svářecí technika -kotvící technika -zahradní technika. Půjčovna, půjčování, servis, oprava: -elektrické ruční nářadí.

Kupelnové studio, rekonstrukce koupelen. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -koupelnový nábytek -sanitární technika -lepidla, spárovací hmoty ... -nářadí pro obkladače -žulové mramorové desky (parapety). Sídlo: - Huštěnovice 111, 687 03.