Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
E-shop: - sanitární vybavení - topenářský materiál - vodovodní baterie - koupelnový nábytek, doplňky - sanitární keramika - bojlery - čerpadla, vodárny - kotle - radiátory

E-shop: - elektrotechnika pro dům a zahradu - odpuzovače, plašiče škůdců - měniče napětí - záložní zdroje - akumulátory - nabíječky - teploměry, termostaty - foto - video příslušenství - dalekohledy

Prodej: - barvy - omítky. Natěračské práce. Malířské práce. Malby fasád a interiérů.

Těžba a zpracování: -nerostné suroviny. ŠTĚRKOVNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946 -tel.:572432314, 602568333 -e-mail: straka @ dobet.cz . BETONÁRNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946: -tel.:572432324, 572432333 -fax: 572432325 -e-mail: beton.onv @ dobet.cz . Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Výroba, doprava, ...

Činnost: - energetické audity, posudky - průkazy energetické náročnosti budov - kontrola kotlů.

Zastoupení pro ČR a SR fy DRIZORO s.a.. Distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej, realizace: - výrobků stavební chemie: - hydroizolační výrobky (včetně krystalizace) - sanace betonových a zděných konstrukcí - ochrana výztuže - kotevní betony - zálivkové malty - spojovací můstky - ochranné nátěry: - ...

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech druhů podlah, prodejem a montáží interiérových a venkovních dveří, kování, střešní okna Fakro, designové tapety AS Creation, fototapety, doplňky, hmoty, lepidla, míchací centrum fi Caparol, prodej výrobků Baumit. Prodej laků, lazur, penetrace + potřeby pro malování a štětce Spokar.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kuchyňské dřezy - kuchyňská dvířka - vodovodní baterie - elektrospotřebiče - kuchyňské linky na zakázku - drátěný program.

Prodej, pokládka, poradenství: -podlahové krytiny: -koberce, PVC*, Vinyl, plovoucí podlahy, korek -čistící rohože, doplňky -zátěžové podlahoviny...

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Montáž, opravy, servis: -plastová okna -eurookna

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Prodej - elektroinstalační materiál - jističe - spínače - softstartéry - plastové rozvaděče a - kabely a vodiče pro průmyslové použití - transformátory - elektroměry.

Maloobchod, e-shop: -železářství -sklo-porcelán -kuchyňské potřeby -šicí stroje -sanitární keramika -materiál: -vodoinstalační -kovo -nástroje -nářadí -spotřební elektronika -jízdnní kola -elektrospotřebiče pro domácnost. Servis zajištěn. Rozvoz zboží zdarma.

Výroba, prodej: - zámková dlažba - plošné dlažby - zatravňovací dlažby - obrubníky - betonové zdící tvárnice.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál -pórobetonové tvárnice a příčkovky PORFIX. -PREFABET, POROBETON, POROBETON SK.

Velkoobchod,prodej pro Jižní a Severní Moravu: -barvy,laky -základové nátěrové hmoty,syntetické nátěry,vodouředitelné nátěry,malířské nátěry -ředidla a rozpouštědla -lepidla a tmely -auteochemie -chemické přípravky.

Firma Puruplast, a.s. vykupuje a zpracovává plastové odpady od firem a domácností, dále tyto plasty recykluje a zabývá se výrobou a prodejem plastových materiálů a výrobků jako je zatravňovací plastová dlažba, dlaždice, tvárnice, zatravňovací rošty, kompostery, granulát, aglomerát, drtě. Ekonomické využití odpadu, plasty. Sběr, výkup, ...