Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Malobchod, prodej: -míchání autolaků Lesonal, Mobihel -plniče, speciální základy, -tmely, -brusné materiály -plnění sprejů akrylátovou i metalickou barvou -pomocné materiály pro autolakýrníky -míchání polyuretanové barvy v hodné pro domácí i průmyslové využití ....

Návrhy, projekce, rekonstrukce, montáže: - ekologická spalovací zařízení - průmyslové výměníky - kompaktní spalovací jednotky - odlučovače tuhých látek - kryogenické vymražování - ekonimizér.

Prodej: - kotle na tuhá paliva, pelety, dřevo - kotle zplyňovací - kamna na tuhá paliva a pelety - pelety - solární kolektory

Velkoobchod, prodej, dodávka, montáže: - interiérové dveře a zárubně značky SAPELI - dřevěné exteriérové dveře značky Loprais - plovoucí podlahy Meister a Quick-Step - dveřní kování firem Twin a M&T. Autorizovaný prodejce firmy SAPELI.

Výroba, nákup, prodej, likvidace: -cihly, cihel -pálené zdící materiály -pálené zdící AKU materiály pro vnější i vnitřní zdivo. Likvidace: -interní stavební sutě a výkopový materiál. Prodej: -písek slévárenský

Stolářství, truhlářství. Zakázková stolařská výroba, prodej: -vstupní a mezipokojové dveře -dveře SAPELI a LIGNIS -samonosné schodiště -obklady schodiště. Prodej, pokládání: -dřevěné podlahy.

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.

Truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -koupelny -dětské pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -nábytek z masivu -interiérové dveře -zárubně.

Rekonstrukce bytů a domů. Nabízíme kompletní rekonstrukce domů a bytů. Spesializace: bytová jádra, sádrokartony, obklady a dlažby, plovoucí podlahy, zednické a bourací práce, malířské práce.

Výroba: - nábytek - šatní skříně, kuchyňské linky, obývací pokoje, dětské pokoje - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - interiérové dveře - valašského dřevěného šindele ze smrkového dřeva. 3D návrhy nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: -elektronické součástky. Výrobky firem AlphaWire, Delta, FCT, GLP, HTDisplay, HY, Kingbright, Kitagawa, Körner, Mecal, Molex, Preci-Dip, Samwha, Sauro, Seoul Semiconductor, Sunon, Switchcraft, Team magnetics, Vacuumschmelze, Weco, a Woodhead. Provozovna: - Zlín, Šedesátá 7046 - budova 65, ...

Internetový prodej koupelnových výrobků značky HOPA. Čalounění dveří Doplňky koupelen a WC Infrasauny Instalační materiál a doplňky Keramické doplňky Koupelnové radiátory a el. sušáky Koupelnový nábytek Obklady a dlažby Obložky zárubní Odtokové žlaby Parapety Parní a sprchové boxy Podlahy PVC obklady a palubky Sanitární ...

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

Stavební činnost, stavební práce: -rekonstrukce a výstavba rodinných domů -zateplení, zateplování fasád -rekonstrukce staveb, budov, domů -průmyslové a občanské stavby -realizace bazénů -výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkové dlažby -opěrné zdi, zpevněné plochy -montáž sádrokartonů -výstavba inženýrských sítí, ...

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Prodej: - upevňovací systémy - vpustě - lapače vody - magnetické materiály - obalové materiály.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...