Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba, montáž, prodej, oprava: -teplovzdušné vytápěcí systémy pro průmysl i domácnosti -klimatizace -klimatizační a chladicí systémy pro průmysl i domácnosti -míchačky vzduchu pro úsporu tepla -teplovodní vytápěcí jednotky.

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování - rekonstrukce bytových jader - stavby komínů - zámkové dlažby.

Velkoobchod, prodej: - sypké hmoty, materiály pro hrubou stavbu: - písek žlutý 0-2 - potěrák - přírodní kamenivo 4-8 - štěrk -drť - cement - kamenná drť pod zámkovou dlažbu, úpravu cest - kamení z Váhu - mulčovací kůra - makadam 8-16, 16-22, 22-36 - sítě do betonu. Doprava štěrků a písků Zlín.

Elektroinstalace domovní, bytové: - kompletní rozvody elektrické energie - servis elektroinstalace - osvětlení - instalace elektro pro kuchyňské linky - přípojky a přihlášky k odběru - hromosvody - instalace, revize. Slaboproudé instalace: - EZS - zabezpečovací systémy - EPS - požární systémy - televizní rozvody, internet - ...

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Zakázková výroba: -rozvaděče do 1000V. Montáže: -kabely pro vysokorychlostní obráběcí centra .

Kompletní dodávka nové koupelny: -grafické návrhy -výběr a dodání zboží -realizace přestavby včetně vybavení, elektroinstalace, vodoinstalace. Práce: -obkladačské, pokládka - obklady, dlažby: -nové koupelny, balkony, terasy. Rekonstrukce: -koupelny rodinných domů -bytová jádra

Návrh, realizace, montáž, dodávka, velkoobchod.: -stavební chemie -sanitární keramika -nářadní pro obkladače -obklady, dlažby.

Společnost MNO - Polášek, s.r.o. má provozovnu Zlín-Příluky, kde je míchací centrum a prodejna barev a laků. Na prodej máme malířské, lakýrnické potřeby, průmyslové barvy, laky, nátěry, interiérové barvy, mozaikové omítky, fasádní barvy a další produkty. Míchání barev na počkání zajistí naše míchací centrum. Tónování podle vzorníku RAL, ...

Výroba z plastických hmot, prodej, dodávka, stavba, stavby, výstavba, montáže: - bazény, bazénů na klíč - technické nádrže, technických nádrží - septiky, septiků - jímky, jímek - vodoměrné šachty, šachtu. Služby, zajištění: - zemní práce související s výstavbou bazénů - možnost zastřešení bazénů - solární vyhřívání.

Práce: -malířské. -natěračské. Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovové podložky -spojovací materiál -prvky kotevní techniky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Repase: -řízení elektriky strojů Výroba: -modulů (sortiment výrobků pro PLC, CNC systémy) Služby: -servis strojů.

Distribuce, velkoobchod: -rozpouštědlových a disperzních lepidel, tmely -ochranných nátěrů -nátěrových hmot na komunikace -stavební chemie -chytrá barva -realizce vodorovného dopravního značení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory

Maloobchod, prodej: - elektrocentrály - elektronické nářadí - vodovodní baterie - zahradní potřeby

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...

Dřevovýroba. Stolařství. Zakázková výroba: -dřevěné valašské vidle na seno s ohýbanými rožky - z masivu: -dveře -krbové římsy -atypický stylový nábytek.

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Výroba: -akrylátové vany zn. SANTECH -hydroterapeutické vany -hydromasážní vany -vířivé vany. Montáže: -hydromasážní systémy SANTECH ENERGY do akrylátových van různých výrobců.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Specializované stavební činnosti