Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Elektroinstalační technika - zastoupení značek Malpro a Pawbol

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Dovoz, import: -solární panely a systémy firmy XAFIS z Řecka - vhodné pro ohřev užitkové vody v bazénu či sprchách. Projektování, realizace, montáže, prodej: -sluneční kolektory -solární systémy -bojlery.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál.

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Podlahářské práce, podlahářství: -vyrovnávání a zahlazení podkladu -renovace dřevěných podlah broušením, tmelením, lakováním. Prodej, montáže, renovace, pokládání: -parkety -podlahy dřevěné, laminátové, linoleum, plovoucí -korek -koberce -PVC. E-shop podlahovin + Půjčovna brusek na parkety a vysoušečů .

Práce: - posudky a expertizy stavební - akustické studie - tepelné a zvukové izolace - asfaltové krytiny a šindele - plovoucí podlahy - zateplování fasád.

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, instalace: -střešní krytina -střešní doplňky -střešní okna -plastové žlaby, svody -střešní šindele -klempířské prvky Montáž: -střechy na klíč. Výškové práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - materiály pro výrobu nábytku - plošný materiál - parapety - kuchyňské desky - nábytkové a postelové kování - nábytkové komponenty.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.