Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba, prodej, montáže: -plastová okna a dveře z profilů firmy DECEUNINCK -hliníková okna a dveře -žaluzie a sítě -zimní zahrady. Montáže: -parapety.

Služby: -vodoinstalatérské práce, instalatér -topenářské práce -čištění odpadů -dodávka instalačního materiálu -vybavení koupelen -solární systémy -domácí vodárny, čerpadla -rekonstrukce bytových jader

Výroba, prodej: -plastových potrubních systémů: -polyetylénové plastové tlakové trubky -trubek pro rozvod topných plynů, ústředního topení, vody -kabelové chráničky -výrobky z PVC.

Výroba, montáž: -střechy. Práce: -klempířské, pokrývačské a tesařské včetně dodávky veškerého materiálu.

Montáž: - plastových a hliníkových oken - eurooken, dveří - oken českých výrobců - vnitřní, venkovní robustní a odolné parapety - žaluzie. Poradenství, záruční i pozáruční servis.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -cihlové obklady, dlažby -bazénová keramika - obklady a dlažby do bazénů -italské mozaiky.

Výhradní dovozce, import: - podlahy MEISTER-LEISTEN. Podlahářské práce: - pokládka: - plovoucí podlahy - koberce a PVC - průmyslové podlahy - stěrkování. Renovace: - dřevěné podlahy, parkety.

Montáž a dodávky: -zárubní a dveří.

Výroba, dodávka, aplikace: -STAVEBNÍ HMOTY: -LASIK - dvousložková hydroizolační hmota na monolitické stavby, proti tlakové i stékající vodě a ropným produktům -PROTIPOŽÁRNÍ HMOTY: -DEXAFLAMM-R - protipožární systém na kabelové rozvody a plasty, prostupy a přepážky -TERFIX P - protipožární omítková směs ke ...

Velkoobchodní dodavatel spojovacího materiálu + rozvoz: - šrouby, matice, hřebíky, vruty, podložky, matice, hmoždinky, závitové tyče aj. - masáže: relaxační, lymfatické, baňkování, hawajská, medová, při relaxační hudbě a vonné svíčce - bezpečné investice formou úložky peněz do Investičích diamantů +2x certifikát + luxusní šperky s brilianty s ...

Držitel prohlášení o shodě dle zákona. Stolařství,stolárna,truhlářství. Bezplatné zaměření,dřevovýroba,prodej, dodávka,montáž,předání díla: -dřevěná EUROOKNA /EUROOKEN,EUROOKNO/ všech druhů a rozměrů -vchodové dveře,dveří EURO: -s dvojím těsněním -s bezpečnostními prvky -rovný a atypický tvar -130 modelů -balkonové dveře ...

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Internetový obchod. Dovoz, velkoobchod, prodej: -nerezové, kompozitní a granitové dřezy značky, RIEBER, FOSTER, ELLECI.

Prodej, montáž, servis, instalace, výroba: -plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilů ROPLASTO -dřevěné okna, dveře -dřevěných dveří vnitřních PRÜM -střešních oken ROTO -kování.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Dodávka, montáž na klíč: - kotelny - výměníkové stanice.

Kovovýroba: - šrouby, matice, prsteny - tvarovky - těsnící materiály. Zakázková výroba: - rybářské potřeby.

Práce: -domovní instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalační. Montáž, oprava: -plynové zařízení -výměna radiátorů -termotatické ventily -kotle, kotel -elektrokotle -montáž vodoměrů -výměna baterií -nátěry potrubí včetně ...

Železářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál: -šrouby, vruty, matice, závitové tyče, podložky, kolíky, závlačky, červíky, nýty, konfirmáty, hmoždinky, ocelové kotvy, závitníky, hřebíky, vrtáky, seeger kroužky -stavební chemie -nerezový spojovací materiál -ruční trhací, ruční sponkovací kleště -tesařské prvky pro ...

Maloobchod, prodej: - koberce, rohožky - podlahoviny - matrace - stropní kazety.

Truhlářství, výroba: - okna - dveře - nábytek

Práce: -truhlářské, truhlářství: -prkenné podlahy -plovoucí podlahy -palubkové obklady -konstrukce střešních podhledů.

Dřevovýroba: -dřevěné obklady - palubky.