Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Práce: -elektromontáže, opravy: -elektrická zařízení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Dodávka, montáže: -tepelná čerpadla.

Opravy, revize: -kotlů -tlakových nádob.

Dodávka, montáže, instalace: -solární panely - vakuové trubicové sluneční kolektory -solární systémy na ohřev teplé užitkové vody a přitápění -euročističky - malé biologické čističky odpadních vod ČOV.

Prodej, montáže: -plastová okna a dveře, plastových oken a dveří -garážová vrata (výklopná, sekční) -doplňky: -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií

Nabízíme prodej materiálu pro povrchové úpravy stavebních objektů.

Vzorková prodejna. Prodej, maloobchod, montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové, posuvné, terasové, balkonové -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety -žaluzie -venkovní rolety -sítě proti hmyzu.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Franchisa firmy - Stavoodbyt systémová centrála s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny, stavební materiál: -cihly, bloky, překlady, stropy -komínové systémy -betonové výrobky -stavební železo -pojiva, betony, maltové a zateplovací systemy -střešní systémy -tepelné izolace -hydroizolace -okna, dveře, ...

Velkoobchod,maloobchod,splátkový prodej s akontací i bez,smluvní servis: -televize -video,rádio -magnetofony,věže -videokamery -elektro - SONY,KENWOOD,JVC*,TOSHIBA, PHILIPS,GRUNDIG,PANASONIC,THOMSON, TESLA,DAEWOO,AIWA,SHARP,LG**,OVP*, SANYO -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky - ARDO,FAGOR,MORA, ...

Výroba na zakázku - kuchyně - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Výroba na zakázku - bytový nábytek (ložnice, obývací pokoje, ...) - vestavěné skříně Výroba na zakázku - plovoucí podlahy Výroba na zakázku - dveře - zárubně

Služby: -zateplování-okenní a dveřní systémy domů, zimních zahrad nabízíme: -izolační dvojskla -speciální PVC profil,který je přímo určen na zasklívání. Zateplením oken a dveří: -úspora finanncí -odstranění rosení -v horkých dnech nadměrné ohřívání místnosti -snížení venkovního hluku do místnosti.

Značkový prodej: -CHKZ Chlumčany -ZKZ* Horní Bříza -JIKA Bechyně. Velkoobchod,maloobchod: -dlažba a obklady keramické -keramika sanitární -vany klasické a rohové -armatury vodovodní -tmely lepící a spárovací.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Velkoobchod: -hutní materiál -pozinkované zárubně a dveře -protipožární dveře norma DIN,ČSN.

Velkoobchod,prodej: -minerální plniva: -mastek,dolomit,slída,barytové moučky -minerální produkty: -omítky,malty,barvy -hutní výrobky: -trubky,jekle,plechy.

Práce: -lisování - vstřikování plastů na vstřikolisech. Výroba: -dílců,kompomentů a různých výlisků.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Prodej - barvy Prodej - zateplovací materiál Prodej - stavební materiál - stavební chemie - omítky

Prodej - topenářský materiál Prodej - vodoinstalační materiál

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Výroba,velkoobchod,maloobchod,dovoz, import: -shrnovací plastové dveře -dovoz z Itálie -záruka 2 roky -sprchovací boxy-dovoz Itálie -sprchové kouty -vanové zástěny. Montáž,prodej: -žaluzie: -vertikální -horizontální -předokenní rolety -shrnovací koženkové stěny a dveře. Prodej: -materiál na shrnovací dveře -PVC ...

Zámečnictví, nástrojářství, kovovýroba.