Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Pneuservis. V nutných případech NONSTOP- 603515574. Prodej,oprava,servis: -pneumatiky všech značek (BARUM, FULDA,GOODYEAR,SAVA,DEBICA, ROSAVA,MATADOR..) -protektory -oprava kombinovaným způsobem za tepla i za studena -oprava brzd. Práce: -drobné automechanické,výměna: -výfuky -oleje TEXACO,AGIP -brzdová kapalina a ...

Výroba, montáž, instalace: -zateplovací fasádní systémy -cihelné pásky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní stěrkové a stříkané tapety. Práce: -zateplování fasád. Revitalizace panelových domů.

Provádím práce s přírodním kamenem, obklady, krby, zídky, dlažby, schody apod. Související zednické práce.ůdržba domů a zahrad.

Oprava, renovace: - vany - nová vana do staré.

Velkoobchod, maloobchod, prodej základních stavebnin a příslušenství: -barvy -betony -hydroizolace -chemie -keramika -nářadí -malty -komíny -ocel -střešní krytiny -okna, dveře -řezivo -kanalizace -termoizolace -sádrokartona -zateplení -zdící materiály.

Květinářství - prodej květin, kytic, dárků.

Výroba a opravy čalounických výrobků - výroba čalouněného nábytku a matrací - zakázkové čalounictví a dekoratérství - čalounění dopravních prostředků - opravy čalouněných výrobků Specializace - výroba, přečalounění a renovace sedacích souprav a autočalounění čalounění veškerého nábytku, matrací, dveří - renovace ...

Výhradní dovozce výrobků firmy U.S.E. HICKSON PRODUCTS Ltd. Canada: -www.usehickson.com . Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -STŘEŠNÍ ASFALTY hydroizolační BLACK KNIHGT: -tmely: -celoroční tmely ALL SEASON ROOF REPAIR -tmelů do mokra i do sucha WET OR DRY ROOF REPAIR -průhledný ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -izolačních a instalačních materiálů -izolační materiály do krbů a komínů -izolačí pouzdra na potrubí -doplňkový materiál: -lepící a krycí pásky jednostranné, oboustranné -lepicích a krycích pásek. Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích ...

Dodávka, montáže, opravy, generální opravy, rekonstrukce: -kotlů - parní, horkovodní, teplovodní -kotelen -energetických zařízení -potrubí. Dodávka, montáže: -úpravny vody -tepelné výměníky -hořáky -výměníkové stanice -rozvody plynu -potrubní systémy -vzdušníky, nádoby tlakové a beztlaké -elektromontáže, ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI.

Obchodní činnost, obchodně-technický servis: -aditiva do plastů -keramické rastrové válce pro polygrafický průmysl -pogumované válce pro polygrafický průmysl - nové i repasované -ekologické čistící prostředky pro polygrafii a plnění pneumatek PUR* -gumárenské směsi pro pogumování polygrafických válců.