Septiky, žumpy a jímky jsou vyrobeny nejčastěji z umělohmotných materiálů, ale mohou být vyhotoveny i z betonu. Jejich návrh, výroba, prodej a následný servis je realizován s ohledem na potřeby objektu, terénních možností nebo životní prostředí.

Provádí: - projekční práce včetně realizace ( čistírny odpadních vod ) - projekční práce včetně realizace ( kanalizace, vodovody. Výroba a prodej: - domovní čistírny odpadních vod BIOREKO 1-40 - domovní čistírny odpadních vod BIOREKO A 75-150 - odlučovače tuků LT 1- - odlučovače benzinů a olejů G-GF - ...

Výroba ekologických zařízení: - čistírny odpadních vod pro rodinné domy - septiky, žumpy, plastové jímky - odlučovače tuků a ropných látek - zahradní jezírka a bazény - projekční práce včetně stavební realizace - celoplastové sprchy.

Výroba, dodávka plastových: - bazény - jímky - žumpy - septiky - jímky na dešťovou vodu.

Stavebnictví: - zakládaní staveb, zámkové dlažby, zemní práce, instalace rozvodu vody a odpadu v plastu a mědi. Hydroizolace staveb. STUDNY: Výkopy, vrtání, čištění: - studní, montáže čerpadel a rozvody Výroba: - plastové nádrže - žumpa.

Výroba: -bazény -plastové nádrže, jímky -čistírny opadních vod.

Výroba, montáž, oprava, servis: - septiky - žumpy - přečerpávací stanice - odlučovače - tuky, ropné látky - domovní čistírny odpadních vod - vodoměrné šachtice - plastové vodojemy a kanalizační šachty.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Podnikatel ukončil činnost. Nyní aktivní pod názvem HAK velkoobchod s.r.o. IČO: 27491226 HAK EKO výroba zařízení pro čištění odpadních vod: -odlučovače lehkých kapalin -odlučovače tuků -vodoměrné šachty -proplachovací šachty -biologické septiky -nádrže, jímky, žumpy -ČOV a další. HAK VELKOOBCHOD velkoobchod s vodárenským ...

již s.r.o. DASR. Poskytování technických služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Stavba a výroba plavidel -Povrchové úpravy a ...