Vodoinstalatérský materiál v podobě pružných hadic, kohoutků, koncovek, hadicových spon, montážního materiálu, nářadí, těsnění a trubek je základem pro vodoinstalatérské práce. Do této kategorie spadá i vybavení koupelen, tedy umyvadla, vany a sprchy.

Aquion s.r.o. je vodohospodářská firma poskytující své profesionální služby od: - vývoje specializovaných softwarů - zpracování vodohospodářských projektů - prodeje špičkových technologií a technologických zařízení - po poskytování konzultační a poradenské činnosti v oboru.

Montáž rozvodů sanity a topení, prodej materiálu. Specializace na půdní vestavby a rekonstrukce.

Zprostředkování zahraničního obchodu v oblastech topenářství, instalatérství, sanitární techniky a interiérového vybavení.

Systémy vytápění. Strojovny a systémy chlazení. Vzduchotechnika budov. Inženýrské sítě. Rozvody plynu, vody a kanalizace. Tepelné zdroje, výměníkové a předávací stanice. Sortiment: - plynové kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, PROTHERM, DAKON, VIADRUS, BAXI, VOLF, THERM, IMMERGAS - plynové bojlery JOHN WOOD, VAILLANT, ...

Modřanská potrubní, a.s. je tradiční český strojírenský podnik, který se zabývá výrobou a poskytováním komplexních služeb v oblasti dodávání potrubních systémů..

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Sanitární armatury a zařízení: - tlačné ventily - infra ventily - termostatické ventily - ostatní ventily a zařízení - sanitární doplňky. Průmyslové armatury a zařízení: - bezpečnostní sprchy - laboratorní ventily. Kalová čerpadla: - kalová čerpadla bez vstupu pro WC - kalová čerpadla se vstupem pro WC - kalová čerpadla s ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Internetový prodej, e-shop se sortimentem vodoinstalačního a topenářského materiálu.

Železářství Mistr Železářství: - nářadí, nástroje - kování, zámky - zahrad. material, sekačky el. i benzínové - spojovací material, kotvící technika - hutní druhovýrobky - elektromaterial - instalační material - kamna + příslušenství - žebříky, AL schůdky - domácí potřeby

Velkoobchod, maloobchod, prodej -vybavení koupelen -sprchové kouty -plastové a masážní vany -pákové a termostatické baterie -kuchyňské dřezy -sanitární keramiku -průtokové ohřívače -bojlery

Sanita a příšlušenství: - sanitární keramika - zařizovací předměty - vodovodní baterie. Kotle, plynová topidla, sporáky: - kotle - ohřívače a příslušenství - komíny - sporáky - plynová topidla - hořáky. Čerpadla, kohouty, ventily: - čerpadla - čerpací technika - kohouty - armatury - expanzní nádoby - pojistné ...

Sortiment naší firmy jsou plynotěsné a vodotěsné průchodky od 1 do 5 bar pro jakékoliv inženýrské sítě: - kabelové průchodky.

Zastoupení CLAGE a STARMIX pro Českou Republiku. Dovoz, prodej: - elektrické průtokové a zásobníkové ohřívače. Servis, oprava: - ohřívače vody. Prodej: - topné rohože - soklové radiátory - podlahové konvektory - průtokové ohřívače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Firma nabízí: -topenářský a instalatérský materiál renomovaných českých i zahraničních výrobců. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: -koupelny -dlažby vnitřní, venkovní -RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko -obklady vnitřní, venkovní fasádní -RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie -sanitární keramika ...

Dovoz,import do ČR: -vodovodní a kanlizační systémy z tvárné litiny. Obchod,prodej,poradenství,cenová nabídka,kompletní sortiment: -trubky,tvarovky a armatury pro vodovodní a kanalizační systémy (včetně materiálů pro vnitřní rozvody odpadního potrubí v obytných domech) -poklopy a mříže -hydranty pro požární rozvody ...

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

Provádění montáží, rozvodů vody, topení či plynu.

Prodej, velkoobchod, maloobchod. Vodovodní baterie: - umyvadlové baterie - dřezové baterie - vanové baterie - sprchové baterie - sprchy - bidetové baterie - bezdotykové baterie - příslušenství.

Velkoobchod, prodej instalačního a topenářského materiálu: -topení, vytápění, ohřev TUVV teplé užitkové vody, -kotle plynové, elektrické, na tuhá paliva -radiátory článkové, deskové, -expanzomaty -termostatické ventily -sporáky, vestavné spotřebiče -zásobníkové ohřívače TUV* -elektrické, kombinované -stojaté, ...