Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Velkoobchod s elektrickými přístroji pro domácnost včetně rozhlasových a televizních přístrojů.

Prodej, e-shop: - kuchyňské elektrospotřebiče.

Internetový obchod, e-shop: - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika

Prodej: - svítidla - elektrospotřebiče - elektroinstalační materiál a příslušenství.

Prodej filtračních konvic - výrobky Brita speciálně pro český trh - konvice - filtry

Servis a opravy domácích spotřebičů: - praček (předem i horem plněných) - myček (volně stojících a vestavných) - sušiček (kondenzačních i výfukových) - sporáků, vestavných trub, SKD a digestoří Montáže Pravidelné kontroly

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Krbové vložky Teplovodní krbové vložky Kamnová topeniště Kamnová dvířka Elektronická regulace

Velkoobchod, maloobchod: - domácí spotřebiče - pračky - chladničky

Prodej a servis domácích spotřebičů. -pračky a sušičky -myčky nádobí -chladničky a mrazáky -sporáky -trouby -vysavače -kuchyňské roboty -žehličky -vysoušeče vlasů

Servis plynových a elektrických spotřebičů.

Výhradní dovozce centrálních vysavačů zn.SMART. SMART centrální vysávací systém používá potrubí o průměru 50 mm instalované ve stěnách, nebo podlahách Vašeho domu, kterým se odnáší prach, špína a alergeny pryč z obytných prostorů do sběrné nádoby agregátu.

Práce: - elektrorevize Prodej: - záložní zdroje UPS

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Velkoobchod, maloobchod, montáž a leasing: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -fény -vysoušeče vlasů -chladničky -holící strojky -kulmy -LCD televizory -držáky TV -videokamery -myčky -mobilní telefony. Dovoz zakoupeného zboží dovezeme do bytu.

Opravy praček, myček, sušiček a varné techniky. Spotřebiče vestavné i volně stojící. Opravy plynových spotřebičů. Varné desky SKD a indukční varné panely. Elektroinstalační práce, opravy světelných a zásuvkových obvodů. Poradenství a konzultace. Provozovna: - Praha 4-Michle, Magistrů 599/3.

Prodej: - elektrospotřebiče - výpočetní technika.

Velkoobchodní prodej plnoautomatických kávovarů, rychlovarných konvic, překapávačů, kávových filtrů, sáčků do vysavačů a košů.

Instalace voda, topení, plyn. Instalace podlahového vytápění Giacomini. Instalace sanitární techniky - koupelny, WC. Servis na plynové spotřebiče. Optická kontrola odpadního potrubí pomocí kamery bez nutnosti destrukce. Tepelná čerpadla IVT, NIBE, Viessmann. Třískové dělení - řezání potrubí pomocí pily poháněné vzduchem. Zemní práce za ...