Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej nábytek: -sektorové kuchyně -židle -stoly -rohové lavice -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice -bytové doplňky. Prodej elektro: -lednice -mrazáky -sporáky -pračky -televizory -videa -kazety a pod -lino -koberce. Doprava zdarma.

Servis - myčky - varná technika - pračky - akumulační kamna - plynové spotřebiče - bojlery

Centrální vysavače Prodej, servis, montáž centrálních vysavačů Smart, Electrolux, Beam, Globovac, SOT-Eko. E-shop pobočka tř. T. Bati 3296, 760 01 Zlín

Zástupce pro jižní Čechy. Prodej: -entrální vysavače BEAM Electrolux.

Prodej elektro: -pračka WHIRPOOL, IGNIS -sporák -elektrický kráječ BOSCH -odsavače par -chladnička INDESIT -kombinovaná chladnička CANDY -šicí stroje BROTHER -vysavače ELEKTROLUX -videorekorder PHILIPS -televizory TESLA -elektrospotřebiče, elektronika apod.

Montáž, oprava, údržba: - elektrozařízení. Revize, revizní činnost: - elektro - objekty, domy, spotřebiče, nářadí. Projekce - elektro.

Prodej - spotřební elektronika Prodej - domácí spotřebiče

Online obchod s elektronikou, audio technikou a televizory za zajímavé ceny. Nabízíme značkové televize, pračky, ledničky, audio, elektro, domácí spotřebiče i hudební nástroje. V nabídce e-shopu je rovněž kancelářská technika a telekomunikace.

Opravy, servis - plynové spotřebiče Prodej - plynové spotřebiče

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

Firma PLYN SERVIS Michal Širlo se zabývá již od roku 1991 servisem plynových spotřebičů, prodejem instalačního materiálu pro topení, vodu a plyn včetně montáží. Pomůžeme Vám i s výběrem. V současné době je na trhu velké množství různých spotřebičů, jejichž moderní provedení odpovídá ekonomickým a bezpečnostním požadavkům i náročnosti ...

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - vestavné spotřebiče - bílé zboží - pračky, ledničky, mrazničky, myčky - hifi věže - televize - videokamery - fotoaparáty.

DELTA Tišnov. Prodej: -spotřební elektronika, plazma TV, LCD TV, televizory, bílá technika, vestavné spotřebiče -elektro materiál, mobilní telefony -digitální fotoaparáty, GPS navigace, příslušenství a doplňky. Prodej: -výrobníků limonády Sodastream + vyměnné místo bombiček CO2 -klenotnictví, prodej šperků z chirurgické oceli a ...

Kávovary, servis kávovarů, presovačů. Káva Molinari. Nádobí.

Prodej, servis: - vzduchotechnika - chladničky, mrazničky

Plynové spotřebiče: -opravy -příslušenství.

Prodej, maloobchod: - bílá technika - domácí elektrospotřebiče - nářadí - elektronika - odborné zapojení a servis.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD ELEKTRO: - DOMÁCÍ ELEKTROSPOTŘEBIČE: ledničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, trouby, vysavače, konvice, sendvičovače, kávovary, espressa, topinkovače, sendvičovače, fritovací hrnce, vařiče, pečící pánve, grily, sušičky ovoce, mixery, kuchyňské roboty, kráječe potravin, kávomlýnky, odšťavňovače, kuchyňské ...

Zabýváme se výrobou prodejem a montáží kovových plotů a oplocení, branek, posuvných bran, nabízíme příslušenství pro posuvné brány. Jsme schopni vyrobit téměř jakýkoli kovový plot na přání zákazníka. Dále provádíme zednické, obkladačské, malířské práce všeho druhu, opravujeme domácí spotřebiče, nabízíme službu hodinový manžel.

Prodej, e-shop: -elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče -náhradní díly.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej spotřebičů a produktů pro domácnost. Nabízíme parní čističe, žehlící systémy, láhve BLUB a potřeby pro pulzní magnetoterapii.

Prodej: - domácí spotřebiče - spotřební elektronika.

Provozujeme BAZAR | Elektro Gastro Nábytek s kamennou prodejnou v Liberci již 19. rokem. Nabízíme převážně značkové spotřebiče. Lednice, chladnice, mrazáky, sporáky, vestavné sporáky a trouby, myčky nádobí, gastro vybavení a sedací soupravy. Plně funkční přezkoušené zboží se zárukou již od 1500 Kč.