Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej, výroba domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - ...

Opravy praček, myček, sporáků, varných desek, trub, digestoří a sušiček. Nabízím také zapojení a uvedení do provozu nových spotřebičů.

VELKOOBCHOD,PRODEJ: - elektrické spotřebiče - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící přístroje - topidla - elektrické nářadí

Servis, oprava: -plynová zařízení. Výroba: -technické plyny.

Opravy, servis: -chladničky -mrazničky.

Zástupce firmy GEA WestfaliaSurge GmbH v oblasti technologií dojení a chlazení mléka. Projekce, dodávky, montáž, servis technologií. Novostavby stájí. Prodej: - kompletní sortiment výrobků zn. MIELE - domácí spotřebiče, bílá technika, profi přístroje.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské. Prodej, montáž, servis, opravy: - plynospotřebiče - sporáky (plynové, kombinované). - ohřívače vody (plynové, elektrické) - kotle (plynové, na tuhá pliva) - čerpadla.

Prodej, maloobchod: -mobilní telefony -bílé zboží(ledničky, mrazáky) -elektronika -domácí spotřebiče -náhradní díly -elektroinstalační materiál -elektrokotle a topidla -fotopráce. Splátkový prodej bez ručitele.

Velkoobchod, maloobchod: - elektro - elektronika - koupelnové zařízení - svítidla - topení - voda.

Prodej, montáž a servis: -centralní vysavače -kamerové a zabezpečovací systémy -TV a SAT systémy -PC sítě včetně optiky.

Maloobchod: - spotřební elektronika - audio, domácí kino, digitální fotoaparáty - video - satelity - televize.

Maloobchod výrobků značky SONY: -televizory -videokamery -digitální fotoaparáty -DVD přehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domácí kina -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -příslušenství foto, kamery -PlayStation.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Ze strany zákazníků registrujeme stížnosti na firmu. Nedůvěryhodná firma. Prodej, opravy: - pračky - myčky - sušičky - chladničky - mrazničky - kombinace chladicí a mrazicí pulty - sporáky - trouby - vysavače - veškeré vestavěné spotřebiče. Kuchyňské studio. Zákazníci nebyli se službami této firmy spokojeni.

Prodej - domácí spotřebiče

Opravy domácích spotřebičů.

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

Prodej, oprava, servis, e-shop: -chladničky (chladnička) -ledničky (lednička) -mrazničky (mraznička) -pračky (pračka) -sporáky a vestavné spotřebiče. Rozvoz a základní zapojení zakoupeného zboží zdarma. Při zakoupení nového výrobku bezplatný odvoz starého spotřebiče.

Mobilní kondenzační odvlhčovače a vysoušeče italské firmy Fral řady FD. Odvlhčovače a vysoušeče řady FD pro domácí i průmyslové využití. Exclusivní dovoz a prodej. K okamžitému odběru, vše skladem.

Servisní služby pro soukromé osoby i firmy zaměřené na domácí elektroniku, počítače včetně periferií a základní podporu internetových aktivit.

Oprava, servis, prodej: - automatické pračky, myčky, el. trouby - sušičky prádla.

Prodej a servis - solární systémy - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej a servis - tepelná čerpadla - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Prodej, servis: - domácí spotřebiče. Prodej obkladů a dlažeb RAKO.