Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Služby v oblasti klimatizace a vzduchotechniky: - projekce, spolupráce s projektantem a architektem - dodávka a montáž vzduchotechnické a klimatizační technologie budov - uvedení do provozu - pomocné stavební práce u vzduchotechniky - izolace vzduchotechniky (hlukové, tepelné, protipožární) - nátěry vzduchotechniky..

Zabýváme se prodejem vzduchotechniky a příslušenství. V našem sortimentu naleznete ventilátory, větráky, rekuperační jednotky i vzduchové clony.

Dovoz a výhradní zástupce na našem trhu firem z oboru chlazení a izolací: -Rivacold -Vitrifrigo -Mobius -Isomec. Projekce a montáž velkokapacitních chladíren a mrazíren. Vybavení restaurací, stravovacích zařízení a hotelů chladicím, klimatizačním a kuchyňským zařízením.

Klimatizace, tepelná čerpadla, chladicí jednotky, mobilní klimatizační jednotky, odvlhčovače. Dodávka, montáž a servis. Výkon od 2 kW do 2 MW. Sortiment DAIKIN, TOSHIBA, ATISA, LG, TRANE.

Společnost Geton dodává klimatizace do bytu a domu, kancelářské klimatizace, mobilní klimatizace, kotle a kamna na pelety, čističky vzduchu, vzduchové clony, tepelná čerpadla. Nabízíme kompletní sortiment značek Artel, LG, Toshiba a další. Zpracujeme zdarma optimální návrh technického řešení. Montáž a pravidelný servis klimatizací i dalších ...

Návrh, prodej a montáže klimatizací a tepelných čerpadel typu vzduch-voda. Klimatizační jednotky: - mobilní - okenní - dělený (split)

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Projekční, dodavatelské, montážní a servisní práce, od dodávek jednotlivých komponentů až po finální dodávky.

Ventilátory: -klima jednotky, dveřní clony, parní zvlhčovače. Distributor vzduchotechniky kontakt Brno:0502-442130 kontakt Ostrava:069-6347512

Firma EVANET COOL s.r.o., Praha : tepelná čerpadla, klimatizace - poradenství, prodej, montáž, servis. Zelená úsporám.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Výroba, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací..

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Filtrační technika s.r.o. je inženýrská technologická firma, která se v rozhodující míře zaměřuje na návrhy a dodávky zařízení na čištění odpadního vzduchu.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace Měření fyzikálních veličin: - průtočného množství vzduchu - hlučnosti - teplot

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.