Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Výroba, prodej: -klimatizace, vzduchotechnika: -klimatizační jednotky -radiální ventilátory -průmyslové výměníky

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.

Dodávky, prodej: - chladicí média - chladiva HFC, HC, amoniak Plnění chladiv do tlakových lahví a kontejnerů. Údržba a revize tlakových lahví. Ekologická regenerace a likvidace chladiv.

Prodej a servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Orientuje se převážně na instalace včetně dodávky klimatizačních zařízení, servis a opravy. Naše firma poskytuje záruční i pozáruční servis na klimatizace: MATUSHIMA YORK .

Kompresorová technika: - nízkotlaké pístové kompresory - vysokotlaké pístové kompresory - šroubové kompresory - filtrace - sušiče a vymrazovače stlačeného vzduchu.

Dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí.

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Dodávky, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu (i do restauračních provozů) - zvlčovače, odvlhčovače (i bazenových)a el.topidel.

Vzduchotechnika, klimatizace, výroba, servis, repase vzduchotechniky, velkoobchod, maloobchod, projekce, dodávka, montáž, měření, regulace

Klimatizační technika, výroba a prodej

Hlavní náplní obchodní činnosti jsou nejrůznější atypické tangenciální ventilátory a dále vysokovýkonné radiální ventilátory ELEKTROR. Další částí našeho sortimentu jsou extrémně spolehlivé spínané zdroje a měniče, jejich původní oblast použití je v průmyslu, armádě, letectví a kosmonautice.

VZDUCHOTECHNIKA. Provádíme: - opravy - servis - údržbu vzduchotechnických zařízení veškerých typů domácích a zahraničních výrobců i staršího data výroby.

Dodavatel průmyslového chlazení a klimatizace: Projekty Výroba a dodávky chladicích zařízení. Montáže chladicích okruhů. Klimatizace a vzduchotechnika. Rozvody potrubí včetně armatur. Opravy chladicích a klimatizačních zařízení. Revize. Tepelná čerpadla. Školení. Elektroinstalace. Řídící systémy. Kamerové systémy.