Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Řešení, realizace a kvalifikovaný výběr zařízení v oblastech vzduchotechniky a průmyslového odsávání, filtrace a mycích strojů.

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Provozovna - Praha 10, Bohdalec Komplexní služby v oblasti problematiky stlačování a úpravy vzduchu: - projekce, prodej (maloobchod i velkoobchod, nové i repasované), montáž, speciální zástavby, záruční i pozáruční servis, opravy, rozvody vzduchu. Výhradní zastoupení pro Slovenskou a Českou republiku: - rotační lamelové kompresory ...

Výroba, prodej, montáž, poradenství a technická podpora v oblasti moderní vytápěcí a klimatizační techniky: - podlahové a stěnové vytápění - podlahové konvektory - sluneční kolektory - kondenzační kotle - tepelná čerpadla Ochsner - připojení radiátorů - zásobníky vody.

Systémová technika LUNOS Výrobní program firmy LUNOS je zaměřen výhradně na problematiku bytového větrání, zejména pak na odvětrání koupelen, toalet a kuchyní bez vnějších oken. Vytváří poprvé funkční koncens mezi cílem úspory energie, stavebními náklady a bytovou hygienou Jako samočinně regulující systém nabízí výrazně ekonomickou ...

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Montáže a servis vzduchotechnického potrubí a zařízení.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Projektování a instalace: - vzduchotechniky - regulačních zařízení - měřicích zařízení.

Společnost HYDROKLIMA vyvíjí svoje činnosti ve všech odvětvích termotechnických a technologických zařízení: - průmysl - potravinářský, textilní, elektrotechnický, farmaceutický, typografický, strojírenský - hromadné aktivity - hotely, restaurace, diskotéky.

Vše pro chlazení a klimatizaci: - klimatizace pro byty, kanceláře i průmyslové prostory - chladiče vody - tepelná čerpadla - chladicí a mrazicí nábytek - chladicí a mrazicí boxy - průmyslové technologie chlazení.

Vzduchotechnika, klimatizace. Vzduchotechnika: - kopletní dodávky - větrání a klimatizace - vlastní výroba potrubí. Dodávky a montáž vzduchotechniky včetně souvisejících profesí (měření a regulace, elektroinstalace, chlazení, izolace atd.); odsávání výfukových plynů.

Poskytování služeb v oblasti instalace vzduchotechniky a vzduchotechnického potrubí.

Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Dodávky technologických zařízení budov, klimatizací a vzduchotechniky. Prodej včetně montáže, záručního i pozáručního servisu.

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Práce: -pokrývačské -klempířské -zámečnické. Výroba, prodej: -plechové garáže-přístěnky-vrata -bezpečnostní pancéřové dveře -mříže i skládací -skříňky: -na plynoměry -na elektroměry -výklady-mosaz-antikorozní -točité schody. Výroba, montáž: -vzduchotechnika -uzamykatelné parkovací zábrany. Servis: -klíče, zámky, ...