K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

František Hejda se zaměřuje na truhlářskou výrobu - dveře, okna, kuchyňské linky, nábytek do obývacích a dětských pokojů, ložnic a mnoho dalšího.

Truhlářské práce, zakázková výroba nábytku, oken, dveří a mnoho dalšího.

Práce, výroba: -truhlářství -nábytek -skříň s posuvnými dveřmi -postele -kuchyňské linky, kuchyně -vybavení prodejny, regály -ložnice, dětský pokoj.

Zakázková výroba nábytku. -kuchyně -předsíňové stěny -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje.

Truhlářská výroba: -nábytek pro restaurace a bary kuchyně obývací stěny ložnice -okna -vnitřní dveře-masiv

Služby: -návrhy nábytku(3D, 2D vizualizace) a ostatních truhlářských výrobků včetně poradenské činnosti. -truhlářské práce, atypické interiery

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Výroba, služby: -návrhy interiérů (3D vizualizace) - zpracování výkresové dokumentace pro výrobní firmy i konečné zákazníky - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště - špaletová okna - dřevěné dveře - atypický nábytek.

Libor Zacha se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské práce a na prodej řeziva.

Výroba - čalouněný nábytek

Výroba: -atypický nábytek na zakázku -kuchyňské linky včetně dodávky spotřebičů -obývací, dětské pokoje, vestavěné skříně -ložnice, schody, schodiště a jiné. Výroba, zpracování velkoplošných materiálů MDF, formátování, profilování. -vyrobíme na míru dle Vašich požadavků a představ.

Výroba nábytku a kompletní realizace interiérů a exteriérů na klíč pro soukromé uživatele i komerční sektoru. Zajistíme výrobu, dopravu i montáž výrobků u zákazníka.

Truhlářské práce. Výroba, montáž: -dle dodané výkresové dokumentace individuální bytové zařízení atypické interiéry společenských zařízení, prodejen (kancelářský, restaurační nábytek) -doplňkové zařízení dle přání zákazníka(poličky, skříňky, stoly, obložení stropů, stěn).

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž nábytku: -na zakázku kuchyňské linky, vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský, ordinační nábytek -dveře, skříně, komody a další doplňky z masivu.

Zakázkové truhlářství a realizace dřevostaveb zajistí Jiří Hroch. Vyrábíme dřevěná okna, dveře, ale také samostatná schodiště a různé bytové doplňky od stolů až po parapety. Provádíme i větší zakázky nábytku z masivu, dětských pokojů, ložnic a ostatních pokojů. Také vám postavíme kompletní dřevěný dům na klíč.

Výroba: -zakázková -nábytek -kuchyňská linka -bytový nábytek -kancelářský nábytek -restaurace, kavárna -škola, školka.

Výroba. Sklenářství, zasklívací práce: - výroba nábytkového skla - kompletní opracování materiálů - zhotovování dithermových skel - lepení skleněných ploch UV lampou - rámování zrcadel a obrazů. Truhlářství - malosériová výroba sedacího nábytku z masívního dřeva - lehká křesla, polokřesla, sedací soupravy a židle z BK ...

Veškeré truhlářské práce. Výroba: - okna, dveře - nábytek - schodiště

Truhlářství. Výroba: -stavební truhlářství -čalouněný nábytek na zakázku -nábytek, dveře, interiéry.