K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

František Mazel provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníků.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, obýváky, skříně... -lamino, masiv, dýha Výroba: -nábytek na zakázku lamino -masiv, dýha -okna, dveře vchodové a vnitřní masiv, dýha.

Výroba: -sériová i zakázková -kuchyňské linky -dětské a studentské pokoje -ložnice -nábytkové sestavy pro kanceláře, domovy důchodců, hotely, mateřské i základní školy, školní družiny -předsíňové a koupelnové stěny -zahradní nábytek -altány, pergoly -dřevěný kusový nábytek -stoly pod počítače. Vše dle ...

Truhlářství: -truhlářské, tesařské práce -výroba nábytku. Provozovna: Velká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyně na zakázku -od návrhu po montáž -široký výběr dvířek -masiv, lamino, foliované MDF -odsavače - vestavné, komínové -dřezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -dřevařská -nábytek na zakázku -obložení -dveře -stolový nábytek -výroba atypického nábytku a zařízení -kuchyňské linky -schodiště

Výroba: -kuchyní -nábytku -vestavěných skříní z lamina, dýhy a masivu -vybavení kanceláří a prodejen

Výrobky, činnosti: -nábytek z lamina -nábytek na zakázku -truhlář.

Výroba: - kancelářský nábytek - jídelní a restaurační stoly - skříně - kuchyně - postele - kancelářské židle.

Dušan Fiala provozuje truhlářství a zaměřuje se na návrh a zakázkovou výrobu kuchyňských linek, dveří, nábytku, schodů, pergol a mnoho dalšího.

Jaroslav Dvořák provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu vestavěných či sektorových skříní a šaten.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářství. Provádím renovace, restaurování a tvorbu nového nábytku z lamina i masivu, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, dveře, zárubně včetně montáže.

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Stanislav Malec provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na výrobu a montáž kuchyňských linek, schodišť, obkladů, dveří a mnoho dalšího.

Truhlářství Řezníček, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku dle přání zákazníků. K výrobě používá masiv, dýhovaný materiál a lamino.

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.