K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky. Prodejna: -OD ...

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Miroslav Peichl se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské a podlahářské práce.

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Zakázková výroba: - atypický nábytek - nábytek z masivu. Návrhy a poradenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek ...

Kuchyňské & interiérové studio. Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - nábytek na míru.