Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Výroba kusového nábytku - kuchyně, obýváky, dětské pokoje, vybavení prodejen a kanceláří.

Obchodní domy SCONTO Nábytek, prodej: - obývací stěny, sedací soupravy, pohovky, konferenční stolky, ložnice, matrace, rošty, dětské pokoje, kuchyně, jídelny, stoly, židle, kancelářský nábytek, koupelnové vybavení, drobné butikové zboží, svítidla atd.

Truhlářská výroba nábytek Návrhy - interiéry i kompletní Výroba na zakázku - kuchyně Výroba na zakázku - firemní kanceláře Prodej - nábytek Výroba - nábytek - do interiérů - na zakázku Výroba na zakázku - interiéry pro MŠ a ZŠ

Prodej - kuchyně Prodej - kancelářské a PC stoly Prodej - nábytek - ložnice - postele a noční stolky - obývací stěny - nábytkové systémy - dětské a studentské stěny - sedací soupravy - rohové lavice a sestavy - jídelní stoly - borovicový a dubový nábytek (masiv) - RTV stolky - konferenční ...

Prodej nábytkového sortimentu z ČR a zahraničí. MALOOBCHOD - VELKOOBCHOD - DOVOZ - KOOPERAČNÍ VÝROBA: - sedací soupravy - jednotlivé komponenty - pohovky.

Maloobchod, velkoobchod, dovoz: - interiérový nábytek se zaměřením na variabilní sedací soupravy, jednotlivé komponenty a pohovky.

Zprostředkování obchodu a služeb, Obchod s ocelovými montovanými halami, Obchod s nábytkem.

Prodej - vrata i BUILDING PLASTICSvýroba, prodej, montáž, záruční i pozáruční servis - sekční vrata HÖRMANN Truhlářská výroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů SIEMENS, BOSCH - šatní skříně - stoly - knihovny - postele - patra na spaní - obývákové stěny - ložnice - schodiště - ...

INTERIERY NA MÍRU - zabýváme se výrobou nábytku, návrhy interierů, bytovým nábytkem, dětským nábytkem, kancelářským nábytkem. Rekonstrukce a úpravy bytů a domů, elektroinstalace, stavebni úpravy atd..

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek: - ložnice - kuchyně - obývací pokoje - koupelny. - nábytek pro restaurace a kavárny.

Truhlářské práce Dodávka a montáž - vnitřní žaluzie Zakázková výroba - nábytek (skříně, postele, židle, ...) Zateplování budov Dodávka a montáž - okna s atestem na památkově chráněné objekty

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Prodej: - nábytek pro moderní a klasický interié - rustikální masivní nábytek - komody, postele, knihovny - kožené sedací soupravy. Repliky nábytku z masivu.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Prodej designového nábytku a doplňků značek Alessi, Adelta, Brionvega, Kartell, Vitra a dalších.

Společnost LCS, s.r.o. působí na trhu od roku 2009. Jejími zakladateli jsou profesionálové s mnoholetými zkušenostmi v oblasti hotelnictví v ČR a několika dalších evropských zemí a někdejší spolupracovníci předních českých dodavatelů hotelového vybavení.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Společnost se zabývá výrobou a prodejem nábytku: -teakový zahradní nábytek -interiérový nábytek -kožený sedací nábytek. Bytové doplňky: -dekorace vyrobených z nejrůznějších přírodních materiálů, ale i bronzu, skla, železa a další. -modely dřevěných lodí až do délky 2, 40 metru -různé druhy svícnů -stojany na víno ...

Židle můjTrend je značka pro luxusní kancelářské židle a dětské židle pro použití v práci i doma u pracovního stolu. Kancelářské židle můjTrend se vyznačují příjemným moderním designem s vysokou škálou barevných provedení židlí..

Služby v oblasti vybavování kancelářských prostor kancelářským nábytkem, židlemi a různými doplňky - koberce, žaluzie, lampy, koše, věšáky. Kancelářský nábytek: - zakázková výroba - interiéry na klíč - vestavěné skříně - plovoucí podlahy. Vestavěné skříně: - Indeco

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Sedací soupravy a rozkládací sedačky Praha. Nabízíme sedací soupravy, pohovky a válendy české výroby. Přijďte se inspirovat do naší prodejny v Praze. Sedačky a sedací soupravy vám vyrobíme na míru podle vašich potřeb.

Vyrábíme a instalujeme nábytek na míru. Dodáme kompletní vybavení interiéru, včetně kuchyňských linek, dětských pokojů, ložnic, postelí, poliček, skříní a vestavěných skříní na míru.