Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Velkoobchod, prodej, výroba, vzorkovna: -kancelářský nábytek -architektonické návrhy včetně poradenství

Výroba: -sedací souprava Böhm -čalouněný nábytek -postele. Sídlo: Ledeč nad Sázavou

S nábytkem a bytovými doplňky z prodejny Nábytek NOVÝ BYT, kterou najdete ve Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina, vybavíte celou Vaši domácnost. Prodáváme veškerý bytový nábytek, jako jsou sedací soupravy, ložnice, postele, ale také skříně nebo kuchyně na míru.

Duchoň design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sedaček, čalouněných postelí, nábytku a vybavení do ložnic.

Prodej - použitý nábytek z Holandska Prodej - holandský nábytek

Výroba a prodej nábytku: - realizace interiérů na zakázku. Zakázková výroba: - kuchyně - včetně vestavěných spotřebičů. Maloobchodní prodej: - ložnice - obývací a dětské pokoje - jídelny, jídelní stoly, židle - kompletní vybavení kanceláří - kancelářská křesla, židle - čalouněné sedací soupravy - dvoulůžka - válendy - matrace - ...

Harmonie vám nabízí k prodeji nábytek té nejlepší kvality, možnost realizace kuchyňských linek dle vašich přání a také výrobu nábytku na zakázku. Spolupráce s ověřenými dodavateli. To vše za příznivé ceny a s možností využití splátkového prodeje.

Internetový obchod s nábytkem. Nabízíme: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -pracovny -jídelny -předsíně a další bytové doplňky -hračky -sport.

Výroba: -nábytek na zakázku. Kompletní vybavení interieru včetně návrhu.

Služby: -čalounictví -čalounické práce. Výroba: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -relaxační křesla -tradiční sedací soupravy v klasickém stylu -elegantní retro kožené sedačky -praktické sedací soupravy -matrace -postele -ložnice.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Výroba: -atypické kusy nábytku. Návrhy, 3d projekty bytového desingéra Poradenská služba v oboru nábytku zařízení interiéru. Prodej nábytku: -sedací soupravy, souprava - látkové, kožené -sektorové kuchyně -kuchyňské rohové lavice, včetně stolu, židlí -sektorový nábytek pro obývací pokoje, ložnice, předsíně, koupelny, dětské, studentské ...

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou luxusního čalouněného nábytku, kožených sedacích souprav a nábytku v anglickém stylu Chesterfield, které jsou ozdobou reprezentativních i nejluxusnějších interiérů.

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky. Prodejna: -OD ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -české sedací soupravy firmy Čalounictví Prokop, Sagall, Jech -jídelní sety, stoly a židle Iktus -kuchyňské židle, stoly, barové židle a kancelářská křesla Sedia -kancelářské židle - profesionální vybavení kanceláře Antares -kancelářský nábytek, profesionální vybavení kanceláří Office pro -kojenecké zboží, ...

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky.

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Prodej: -široký sortiment postelí, prostorných skříní, čalouněného nábytku, kancelářských židlí, konferenčních, pc a tv stolů, jídelních stolů, židlí a setů, bytových doplňků a dalšího nábytku s klasickým i moderním designem. -významný firemní prodejce nábytku od společnosti Jitona na jihozápadní Moravě.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.