Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Nábytek pro domáctnost: - kuchyně, linky, ložnice... Zakázková výroba truhlářská: - vše do interiéru - dřevostavby - dveře - okna - schodiště + zábradlí - nábytek - šatní skříně na míru. Reprezentativní kanceláře na zakázku z přírodního dřeva a masivu. Vybavení hotelů - kompletní včetně kuchyní: např. pro advokátní ...

Zprostředkování obchodu a služeb, Obchod s ocelovými montovanými halami, Obchod s nábytkem.

Prodej - vrata i BUILDING PLASTICSvýroba, prodej, montáž, záruční i pozáruční servis - sekční vrata HÖRMANN Truhlářská výroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů SIEMENS, BOSCH - šatní skříně - stoly - knihovny - postele - patra na spaní - obývákové stěny - ložnice - schodiště - ...

Prodej - vybavení interiérů zhotovovaných na zakázku dodávka vestavěných spotřebičů MIELE CLASSIC a SIEMENS

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek: - ložnice - kuchyně - obývací pokoje - koupelny. - nábytek pro restaurace a kavárny.

Truhlářské práce Dodávka a montáž - vnitřní žaluzie Zakázková výroba - nábytek (skříně, postele, židle, ...) Zateplování budov Dodávka a montáž - okna s atestem na památkově chráněné objekty

Prodej: - nábytek pro moderní a klasický interié - rustikální masivní nábytek - komody, postele, knihovny - kožené sedací soupravy. Repliky nábytku z masivu.

Prodej designového nábytku a doplňků značek Alessi, Adelta, Brionvega, Kartell, Vitra a dalších.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Společnost se zabývá výrobou a prodejem nábytku: -teakový zahradní nábytek -interiérový nábytek -kožený sedací nábytek. Bytové doplňky: -dekorace vyrobených z nejrůznějších přírodních materiálů, ale i bronzu, skla, železa a další. -modely dřevěných lodí až do délky 2, 40 metru -různé druhy svícnů -stojany na víno ...

Služby v oblasti vybavování kancelářských prostor kancelářským nábytkem, židlemi a různými doplňky - koberce, žaluzie, lampy, koše, věšáky. Kancelářský nábytek: - zakázková výroba - interiéry na klíč - vestavěné skříně - plovoucí podlahy. Vestavěné skříně: - Indeco

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Vyrábíme a instalujeme nábytek na míru. Dodáme kompletní vybavení interiéru, včetně kuchyňských linek, dětských pokojů, ložnic, postelí, poliček, skříní a vestavěných skříní na míru.

Komplexní vybavení interiérů. Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -židle -křesla. Návrhy, doprava a montáž ZDARMA.

Martin Litvák - AAZinteriéry Praha. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně na míru, realizace kuchyní, vestavěné skříně na míru, zakázková výroba sektorové kuchyně:.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Truhlářství. Truhlárna, výrobky ze dřeva na míru. Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku do obývacích pokojů, kancelářského nábytku..

Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Nabízíme kožené a čalouněné sedací soupravy, šatní skříně, komody, botníky. Dodáváme bytový nábytek německých a italských značkových výrobců.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Nabízíme kvalitní dětský nábytek od předních německých a italských výrobců - Geuther, Pali, Schardt a Paidi. Tento nábytek vyniká vysokou kvalitou, bezpečností, velkou funkčností a atraktivním designem. Doprava po celé ČR zdarma.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.