Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

Nabízíme prodej rattanového nábytku.

Nabízíme komplexní služby zahrnující konzultace, zaměření prostor u zákazníků, zpracování návrhu včetně cenové kalkulace, výrobu, dopravu a montáž..

Odborná truhlářská dílna, opravy, renovace, prodej nových: -plastové dveře -plastová okna (zn.FINSTRAL) -dveře vchodové, pokojové -zárubně -šatní skříně na míru -žaluzie (hliníkové horizontální i látkové vertikální) -shrnovací dveře -bezpečnostní dveře SHERLOCK. Pokládka -plovoucí podlahy. Povrchové úpravy -omítky, ...

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Kuchyňské studio. Reprezentativní výběr 50 kvalitních značkových kuchyní. Nabízíme spotřebiče Zanussi, Electrolux, AEG, Siemens, Bosch.

Truhlářství, návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - šatny - šatní skříně - vybavení škol a školek - obchody - firemní vzorkovny - kancelářský nábytek - kryty topení - prosklené stěny. Další činnost: - restaurování památek interiérů (kostel sv. Ondřeje v Kolovratech) - vnější podhledy na rodinných domech - ...

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Domus Ventures nabízí kvalitní designový interiérový nábytek z Flairu, Loomu, Ratanu, Cubu Grey a masivního dřeva v možných kombinacích.

Prodej: - nábytek - bytový textil.

Distribuce, prodej, velkoobchod nábytku. Zastoupení předních evropských výrobců nábytku a doplňků ALIAS, AMAS, CASSINA, DRIADE, KARTELL, MDF, MOROSO, TUNNEL, atd. Konsepti Studio: - široký sortiment především bytového nábytku.

Truhlářství, výroba: - patra na spaní - vestavné skříně - bytový nábytek - kuchyně - zahradní nábytek - pergoly

Výroba, renovace, dodávka, prodej a montáž: -dveře interierové -dveře vchodové -dveře posuvné -dveře lamelové -dveře bezpečnostní -okna -šatny a skříně na míru -plovoucí podlahy.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.

Přímí dovozci stylového nábytku z Holandska. V našich prodejnách v Praze, Rudě u Nové Strašecí a Chomutově si můžete vybrat ze širokého sortimentu nového i použitého nábytku. Dovezený použitý nábytek restaurujeme a opravuje tak, aby splňoval nejvyšší požadavky našich klientů.

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

TRUHLÁŘSTVÍ JAN ŠIPKA Individuální tvorba nábytku Realizace návrhů architektů Vlastní návrhy a řešení vašich požadavků Architektonické služby (bytový architekt, návrhy interiérů) Truhlářská výroba: - kuchyně na míru (kuchyňské linky) - koupelny (koupelnový nábytek) - ložnice - dětské pokoje - stylový nábytek - skříně - knihovny - ...

Služby: -výroba nábytku na míru -zaměření v bytě zákazníka zdarma -grafické návrhy. Prodej: -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -rohové palandy -vyvýšené postele -patrové postele -matrace a rošty.

Meublex s.r.o. se již od r. 1999 specializuje na výrobu nábytku a to především vestavěných skříní a kuchyňských linek.