Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba kuchyní, skříní a ostatního nábytku

Vrtání děr do zdí, panelů, dlaždiček, montáž háčků, osvětlení. Sestavování nábytku, postelí, skříní, knihoven, regálů, stolů a židlí. Zavěšení poliček, obrazů, zrcadel, věšáků, držáků. Štípání dříví a jeho úklid. Natírání plotů. .

Studio nábytku a interiéru. Výroba veškerého nábytku z lamina, dýhy a masivu, včetně stavebních prvků. Jednotlivé kusy i komplexní dodávky.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Zakázková výroba nábytku. Sortiment: - ložnicový nábytek - kuchyně - doplňkový nábytek - skříně a komody - kancelářský nábytek - sektorový nábytek.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Houseman.cz - Váš hodinový manžel v Praze Montáže: - Montáž a kompletace veškerého nábytku (IKEA, ASCO, JENA, apod.) - návrhy a výroba menších kusů nábytku a polic na míru, - návrhy a výroba vestavěných pater na spaní. Lepení: - Téměř čehokoliv s čímkoliv specielními i dvousložkovými lepidly (USA) praxe z modelářství. Zavěšení: - ...

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Prodej nábytku a interiérových doplňků.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

HM nábytek, vítejte ve světě nábytku a vybavení interiéru. Široký sortiment, vlastní doprava po celé ČR a nejnižší ceny na trhu! Nákup z pohodlí pro Vaše pohodlí.. V našem e-shopu naleznete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment nábytku, přehledně řazený do sekcí, např. ložnice, dětský pokoj, dětské postele, sektorový nábytek, ...

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.