FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Truhlářství, stolařství. Návrh, výroba, prodej a montáž dřevěný nábytek: -dětský a studentský, dětské a studentské pokoje -obývací stěna, stěny, obývák, ložnice -kuchyně, kuchyňská linka -školní nábytek, šatna, šatny -kancelářský nábytek -nábytek do ordinace -altány -zahradní pergoly, pergola -dětská prolézačka -provedení: masiv, lamino.

Stolařství. Zhotovení nábytku na míru pro Váš domov, dle Vašich představ a přání. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice a mnoho dalšího. Obývací pokoje, dětské pokoje a skříně.

Výroba, prodej: -horizontální hliníkové, dřevěné a plastové žaluzie -vertikální žaluzie látkové a hliníkové -plisované žaluzie -rolety -skládané rolety -posuvné panelové stěny -DOJGLASS - izolační dvojsklo s integrovanou žaluzií -sítě proti hmyzu-pevné a plisované. Průmyslová zóna.

Kamenná prodejna, internetový obchod, e-shop největší prodejní plocha nábytku v Hodoníně. Velkoobchod, maloobchod, prodej nábytek ze dřeva: -obývací sestavy -konferenční stolíky -dětské pokoje -ložnicové sestavy -postele celočalouněné, z lamina, z masivu -pohovky a válendy -skříně, komody, noční stolíky -sedací soupravy (moderní, ...

Koupelnové studio, návrh koupelny, rekonstrukce koupelny. Maloobchod, kompletní vybavení koupelen: -obklady, dlažby - Apavisa, Aparici, Rako -fasádní obklady Cerrad, Paradyz -lepící tmely - Excelmix, Knauf, Mapei -spárovací tmely Knauf, Ceresit, Mapei. Velkoobchod: -fasádní zateplovací systémy Knauf, Rigips, Bautherm -ukončovací a ...

Zámečnictví, kovovýroba: - výroba vrat, branek, plotů, přístřešků. Hodinový manžel: - drobné opravy v domácnosti - zednické práce. Výroba vojenské techniky: - pěchodní zbraně, doplňky - vojenska vozidla.

Výroba, prodej, e-shop: - bytový textil - ubrusy, utěrky - povlečení - ručníky, osušky - záclony.

Eshop, prodej: -LED osvětlení -LED žárovky, Bodovky -LED žárovky 12V -příslušenství -R7S (náhrada halogenu) -RGB a barevné žárovky -závit, patice -trubicová svítidla -venkovní svítidla vnitřní svítidla -LED pásky. SHOWROOM SINCLAIR V BRNĚ. Digitalizace. Provádíme VHS digitalizaci na DVD. Střih domácího videa. střih domácího ...

Zámečnictvví a umělecké kovářství -zámečnické a kovářské práce. -umělecko - řemeslné zpracování kovů -zakázková výroba -ploty, brány, mříže -zahradní nábytek a doplňky.

Opravy: pračky, myčky, sušičky, sporáky, varné desky, vestavné trouby. VŠECHNY ZNAČKY. Dále domácí spotřebiče, stroje a zařízení. Kromě kávovarů. Opravy: -bojlery, elektrické stroje a zařízení, elektroinstalace. Odkup starých praček. V Hodoníně doprava zdarma.

Koupelnové studio. Prodej, realizace: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby pro koupelnu -sanitární keramika -sprchové kouty, vany -baterie, koupelnové doplňky a nábytek -lepidla a stavební chemie -stavební sortiment -podlahy -kuchyně -nové bio krby.

Výroba, montáž, zámečnická práce: -plastové ploty -kovové ploty -brány a branky -garážová vrata -zábradlí -zámečnické práce -podbití říms.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -masiv, dýha, LPD -interiéry restaurací, barů -hotelový nábytek -kompletní vybavení interiérů.

Truhlářství, podlahářství. Výroba nábytku. Vybavení - nábytek do hotelů, barů, restaurací, recepce Hotelové pokoje, bary, bytové interiéry.

Provádíme elektromontážní práce -montáže, opravy, údržby a revize elektrických zařízení -instalace hromosvodů -přípojky NN -průmyslové instalace. Výroba rozvaděčů -rozváděče pro bytovou výstavbu -staveništní rozváděče -rozváděče pro MaR -elektroměrové rozváděče včetně nepřímého měření (úprava měření) -zakreslení schémat stávajících ...

Maloobchod, prodej: -elektro -bílá technika -televize -hifi -elektrospotřebiče -elektronika.

Pokládka - PVC - lina - korkové a terasové krytiny Výroba - kuchyně na míru Pokládka - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové).

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

Prodej: -led světla - domácnost, patice, trubice a pásky, reflektory, veřejné osvětlení -průmyslové osvětlení hal -osvětlení veřejných prostor -průmyslové cylindry

Výroba nábytku z motorových vozidel, chromování povrchů metodou stříkaného chromu - chromlack. Tunning. Renovace auta. Čalounění sedaček.

Realizace rodinných i průmyslových staveb, rekonstrukcí a sanací. Výroba a prodej nábytku - atypický, vestavěný nábytek, kuchyně, koupelnový nábytek, dětské pokoje, ložnice.

Vše kolem kuchyní a nábytku. Prodej nejen pro truhláře a stolaře: -stolařské potřeby -dřevěné lišty -dřezy -baterie -drátěný program -odpadové koše -úchytky nábytkové -stolové nohy -kuchyňská dvířka -posuvné šatní dveře a kování.

Eshop, prodej matrací, matrace, anatomické polštáře: -PUR matrace -HR matrace studená pěna -latexové matrace -matrace líná pěna (visco) -pružinové matrace -luxusní matrace -dětské matrace -potahy na matrace -anatomický polštář.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál.