FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodej, montáž: -plastová okna, plastové okno, plastových oken -eurookna, eurookno, eurooken -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií -zatahovací lamelové dveře, dveří -sítě proti hmyzu -čalounění dveří -rolety, roleta. Služby: -rámový i bezrámový systém zasklívání -lodžií, lodžie, skleníků -zimní zahrady, zahrada a jiné ...

E-shop, internetový obchod: - hrnky s vlastním potiskem. Úprava fotografií.

Jsme firma zabývající se výrobou, prodejem a montáží sekčních garážových vrat, průmyslových vrat a pohonů.

Prodej, eshop širokého sortimentu výrobků ze skla, porcelánu, keramiky, dárkového zboží a kuchyňských potřeb.

E-shop, internetový obchod: - povlečení - prostěradla - přehozy na postel - přikrývky - deky - polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile - ponožky.

Zámečnictví, kovovýroba, kovářské práce: -schodiště vnitřní, venkovní, točité, kombinované -brány, vrata samonosné, pojezdové -mříže, ploty, oplocení -balkony, terasy -zakázková výroba.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti hmyzu -okenní profily pro plastová ...

Výroba, distribuce, e-shop: - utěrky z mikrovlákna - ručníky z mikrovlákna.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Maloobchod, e-shop: - LED osvětlení, svítidla - LED pásky.

Kompletní realizace krbů: -výroba krbových vložek - možno atyp na zakázku -zpracování grafických návrhů konečného designu krbu -kompletní dodání, montáž krbu -výroba teplovzdušných rozvodů -vzorková prodejna - funkční krby, ukázky konečných realizací -vzorkovna použitých materiálů -výroba a prodej krbových příslušenství.

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Truhlářské práce. Výroba: -podlahy -podhledy -schody -obložkové zárubně -pergoly -obklady -zahradní domky a altány -plotové výplně

Projekce, výroba: - světelný zdroj s LED diodami nemá v ČR konkurenci, každá dioda je vyměnitelná bez demontáže celého světla, snadno vytvoří praktické svítidlo od 20W až do 420W. Je mnohem levnější oproti jiným systémům. Sídlo: Mlýnská 326/13 602 00 Brno.

Dovoz, maloobchod, prodej nábytku, nábytek: -čalouněné sedací soupravy (kožené, látkové s masivní kostrou) -čalouněná sedací souprava (kožená, látková s masivní kostrou) -pohovky, pohovka, válendy, válenda, postele -skříňový nábytek -dětský nábytek, dětské pokoje -obývací stěny, stěna (MDF, lamino, masiv) -ložnicový nábytek, ...

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Eshop s kadeřnickými potřebami a vlasovou kosmetikou Profivlasy Prodáváme šampony na vlasy, kondicionéry, balzámy a ampule na vlasy, vlasové kúry, masky na vlasy, oleje na vlasy, pěny na vlasy. Kadeřnické potřeby, nůžky na vlasy, břitvy, fény na vlasy, žehličky na vlasy, stříhací strojky. Barvy na vlasy a melíry. Hřebeny, kartáče, štětce, ...

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Montáž, oprava, údržba, rekonstrukce: -elektromontáže -vysoké napětí VN, VVN -nízké napětí NN -výstavba a rekonstrukce trafostanice -revize elektrická zařízení -zemní a výkopové práce -projekční, rozpočtové práce -oprava, montáž a rekonstrukce veřejného osvětlení -prodej kabelů a elektromateriálu: -elektroinstalační ...

Nabízíme internetový prodej, e-shop litiny pro stavbu nebo opravu kamen a krbů. Najdete u nás sortiment z litiny pro krby, kamna, grily atd.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dámské spodní prádlo, oblečení, plavky, korzety -dětské prádlo, papuče -pánské prádlo, plavky -ponožky a punčochové zboží -sluneční brýle -ložní povlečení -ručníky, osušky -župany -funkční prádlo.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...