FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Velkoobchod s osvětlovací technikou: -svítidla -venkovní, uliční, parková, zahradní, reklamní, průmyslová, halogenová, kancelářská, bytová, speciální, ponorná, zdravotnická, nouzová, nevýbušná, saunová atd. -náhradní díly a skla -světelné zdroje -žárovky, zářivky, úsporné zdroje, výbojky, ventilátory -svítidla pro interiér i ...

Okenní a dveřní systémy FINSTRAL. Prodej, montáž: - plastová, hliníková okna, eurookna - atypické okna - interiérové dveře - vrata - žaluzie - zimní zahrady - parapety - sítě proti hmyzu - plastové okenice.

Zhotovování katalogů a vzorkovnic bytových textilií. Konfekce bytového textilu. Vyšívání, oprava: - textilie.

Výroba: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - postele - křesla - přistýlky. Prodej: -veškerý nábytek i z dovozu -bytové doplňky -zdravotní postele a lůžkoviny pro alergiky. Dekoratérské práce, opravy.

Velkoobchod, e-shop: - kosmetika - drogerie - keramika - hračky - dětské pleny - vlhčené ubrousky - ložní soupravy - zdravotnické náplasti - prací prostředky - zahradní hnojivo - dekorativní svíčky - školní potřeby.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Výroba, e-shop: - rámečky - euroklipy

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

E-shop zaměřený na prodej s gobelíny v rámu, tapiserie, obrazy, ikony. Nalezte zde motivy na téma: architektura, zátiší, květiny, krajiny, reprodukce (Klimt, Mucha, a další). Tyto dekorace určitě rozzáří Váš interiér. Jistě zde naleznete vhodný dárek!!

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika - vybavení koupelen

Výroba, e-shop: - bytový textil - záclony - závěsy - ubrusy

Prodej, montáž: - plastová okna - dřevěná okna - žaluzie

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, výlohy - rolety - žaluzie

Návrh, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.

Výroba, montáž, servis: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - vjezdové brány - závory

Výroba, montáž: - žaluzie - rolety - plissé - shrnovací dveře

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba: - atypická plastová okna a dveře - hliníková okna, dveře - předokenní rolety

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -stavební poradenství. -parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu apod. -garážová vrata a pohony.

Truhlářství, tesařství, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce truhlářské a tesařské: - krovy, ploty, dřevěné balkony, přístřešky pro auta ze dřeva. Výroba z masivu, dřevovýroba:: - nábytek - kuchyně - dřevěné schodiště - vestavěné skříně - dveře klasické i posuvné. Renovace a opravy nábytku.