FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Velkoobchod i maloobchodní prodej: - tapety na zeď - fototapety a plakáty - bordury - samolepicí fólie - dekorace na zeď - bambusy - bytový textil - garnýže - lepidla na tapety.

Montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Internetový e-shop arbex.cz v Ostravě Vám nabízí kompletní vybavení do Vašeho skladu, dílny či kanceláře. Vybírat můžete z širokého sortimentu zboží - kovové kartotéky - kovový nábytek - vozíky - kancelářský nábytek - dílenský nábytek - manipulace se sudy - manipulace s technickými plyny - odvíječe balící pásky - parkovací ...

Internetový e-shop www.skola-vola.cz v Ostravě Vám nabízí široký sortiment školních potřeb, batohů, penálů, aktovek pro prvňáčky a dalšího zboží. Firmám je k dispozici bohatý výběr kancelářských potřeb. - vybavení pro školy - balíčky školních potřeb - školní batohy a aktovky - penály a pouzdra - psací potřeby - razítka pro prvňáčky ...

Internetový e-shop kancelarskepotreby.cz společnosti ARBO CKP s.r.o. se zázemím kamenné prodejny v Ostravě Vám již od roku 1999 nabízí široký sortiment papírenského zboží a kancelářských potřeb tuzemské výroby i z dovozu ze zahraničí. Cílem společnosti je zákazníkům poskytovat pohodlný a rychlý nákup za co nejnižší ceny. Kancelářské potřeby ...

Kuchyňské studio: - návrhy na počítači - vestavěné spotřebiče - montáž u zákazníka - profesionální přístup - dlouholetá zkušenost - doprava v regionu zdarma - kompletní interiéry - stavební úpravy.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné, vestavné skříně - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje. Kuchyňské studio: - 28. řijna 112, Ostrava - Moravská Ostrava.

Společnost HAPUR spol. s r.o. již od roku 1993 zaujímá přední pozice ve výrobě automatických dveří, garážových a průmyslových vrat, rychlonavíjecích vrat, těsnících límců, vyrovnávacích můstků, bran a závor, rolovacích vrat, mříží a systémů kontroly vstupu. Klademe důraz na kvalitu a osobní přístup k dosažení maximální spokojenosti každého ...

Společnost ENPF s.r.o. realizuje zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní.

Tvojegaráž.cz nabízí prémiové montované garáže.

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Poskytnutí interiérového poradenství, zpracování návrhů a vizualizace. Prodej nábytku. Nábytek: - kuchyně a jídleny - dětské pokoje - ložnice - šatny - bytové doplňky. Zajištění odvozu a montáže nábytku, úklidu domácnosti. E-shop.

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - ubrusy - povlaky na polštáře - bytový textil.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -skříně -stolky -postele -kancelářský nábytek -dveře -pergoly -schodiště -zábradlí

Velkoobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - armatury - sanitární keramika - vodovodní baterie - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek.

Společnost TEFCOLD CZ s.r.o.. se zabývá prodejem elektrozboží - chladicí, mrazicí a vytápěcí techniky pro domácnosti a provozovny. Nabízí široký sortiment gastro vybavení. Mezi produkty naleznete chladničky, mrazničky i lednice s mrazákem, vinotéky, chladicí vitríny, pulty a skříně, výrobníky ledu, vakuové baličky aj. A specializuje se také ...

Společnost ENIS Solutions s.r.o. se specializuje na komplexní služby pro veřejné osvětlení obcí, měst a soukromých areálů.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje. Centrální sklad.

Orientální obchod Nemrut.cz se specializuje na dovoz zboží z Turecka. Mezi náš hlavní sortiment patří čajové a kávové soupravy, džezvy, hrníčky, cukřenky, mlýnky, turecké konvičky, tácy a mnoho dalšího. Neváhejte a vstupte do světa Orientu!

Postele z masivu a tvrzené dřevotřísky pro dospělé i děti. Kvalitní borovicové a olšové dřevo. Klasické postele a postýlky, palandy, rozkládací postele a další.

Krásně vyzdobený stůl či tabule, na kterém leží velmi dobře padnoucí ubrus, jistě oživí interiér vaší restaurace a přitáhne pozornost nejednoho návštěvníka. Proto vám doporučujeme, abyste se seznámili s naší nabídkou. Najdete zde širokou škálu vzorů látek v různých barvách. Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit prostírání barvě své ...

Společnost DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy se specializuje na komplexní řešení osvětlení od zaměření, výpočtu, přes návrh řešení, výrobu a realizaci po certifikované měření. Dodáváme světelnou techniku, veřejné a vánoční osvětlení, průmyslová svítidla, LED osvětlení i elektromateriál a prodlužovací přívody. Realizujeme světelné výpočty a ...

Chlazení - klimatizace. Prodej, montáž, servis, oprava: - tepelná čerpadla - klimatizace - chlazení (průmyslové lednice, chladící vitríny, mrazicí pulty a vany, panelové boxy, výrobníky ledu) - solární panely a kolektory.