FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Společnost Barlux se specializuje na průmyslová LED osvětlení a kancelářská LED osvětlení. Poskytuje kompletní služby a garance v oblasti LED osvětlení.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Výroba, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis : - vrata - sekční, výklopná, rolovací, posuvná - vjezdové brány - pojezdové, nesené, křídlové Internetový obchod s kamennou prodejnou : - pohony pro garážová vrata a vjezdové brány - dálkové ovládání, příslušenství, doplňky a náhradní díly - kování, příslušenství, doplňky k ...

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Work Smart Mindset s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí: - přírodní produkty - kratom - dekorační svícny

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Návrh a realizace: - bytové tapety na zeď - obrazy Prodej a instalace: - designové tapety - designové velkoformátové obrazy. Design interiérů. Zpracování zakázkových motivů (např. firemního loga) do tapet a obrazů.

Firma ELB Mont s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 2002 zabývá činností v oblasti dodávky, montáže a servisu stínící techniky a také oken a dveří pro vnitřní i venkovní použití. V rámci naší činnosti nabízíme záruční a pozáruční servis všech druhů výplní plastových, hliníkových oken a eurooken, včetně vchodových dveří. Samozřejmostí jsou ...

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

Vrata Hörmann, Kružík, rolovací vrata, samonosné brány, ploty, rolety, žaluzie.

Zakázková výroba: - kuchyní - vestavěných skříní - nábytku na míru Na všechen nábytek používáme kvalitní kování rakouské firmy BLUM

Společnost LAMIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na osazování tištěných spojů a prodej světelných zdrojů.

Euro-Stav Systém s.r.o. se zaměřuje na prodej výplní stavebních otvorů, oken, dveří, bran, plotů a stínicí techniky.

Bc. Mgr. Michaela Carbolová se zaměřuje na masáže, malování a výrobu vánoční a velikonoční dekorace.

TP interier morava s.r.o. je truhlářství zaměřující se na zakázkovou výrobu nábytku, dodávku a montáž dveří a rekonstrukci bytových jader.

Společnost BOTUMY s.r.o. vyrábí designové výrobky z odpadového materiálu a realizuje vzdělávací programy.

Blade Trading s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu, prodej a montáž LED osvětlení.

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Outletový obchod s látkami. Možnost objednání látek přes e-shop nebo osobní prodejně ve vzorkovně v Ostravě.