FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.

Společnost TTM Morava s.r.o. již od roku 1998 poskytuje kompletní servis údržby v oblastech stavebnictví, vytápění, solárních systémů, klimatizací a vzduchotechniky. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb a maximální spokojenost zákazníka. Společnost TTM Morava s.r.o.zajišťuje projekční, rozpočtový i komplexně-dodavatelský servis v těchto ...

Společnost FIRE4YOU s.r.o. se zabývá renovacemi a záchraně starých litinových kamen.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Fotovoltaika: - výstavba fotovoltaických elektráren na klíč včetně legislativy - výstavba nezávislých fotovoltaických hybridních systémů - prodej veškerých komponentů pro výstavbu FVE - poradenství v oblasti fotovoltaiky - dálkový dohled provozu FVE - pravidelná údržba, záruční a pozáruční servis. Tepelná čerpadla: - instalace ...

Společnost TZB-energie CZ s.r.o. poskytuje kompletní zpracování projektů technické zařízení budov, včetně vzájemné koordinace.

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Česká společnost iTO LED Light Systems CZ s.r.o. se zabývá poskytováním řešení v oblasti osvětlení interiérů i společných a veřejných prostorů, především zdravotnických zařízení, obchodů, kanceláří, skladovacích, výrobních a zemědělských hal, sportovišť, veřejného osvětlení ulic a parků moderními LED svítidly. Klademe důraz na vysokou kvalitu ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - vjezdové brány - pohony - plotové pole - rolety - venkovní, látkové - žaluzie - horizontální, vertikální, venkovní - sítě proti hmyzu.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - parapety - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu. Program Zelená úsporám.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Společnost Galtop - Servis, s.r.o. se zabývá dodávkami textilního zboží, které je využíváno v hotelech, lázeňských, nemocničních provozech, v sociálních službách, dětských domovech.

Prodej: - krbové vložky a krbová kamna - příslušenství - krbové nářadí. Služby: - instalace krbových vložek a krbových kamen - realizace krbů na klíč - zahradní krby - servis. Zpracování: - technické návrhy - projekty krbu. Zakázková výroba: - kamenné a dřevěné prvky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače - akumulátory, baterie - nabíječky, měniče napětí - měřící přístroje, meteostanice - páječky, pájecí stanice - reproduktory, sluchátka - žárovky, LED, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Ondřej Závada se zaměřuje na prodej a montáže klimatizací, tepelných čerpadel a čističek vzduchu.

LED technologie: - dodávky kvalitních LED technologií vlastní značky XENIUM® - světelný audit stávajících osvětlovacích soustav - návrhy, projektování a realizaci na klíč dle předepsaných norem - vypracování výpočtu doby návratnosti vložených investic - řízení a regulace osvětlení - atraktivní ceny a skladové zásoby - financování ...

Společnost LASER-STUDIO je rodinná firma působící ve Frýdku-Místku zabývající se řezáním CO2 laserem. Vyrábíme ozdoby, dekorace a doplňky i dle Vašich návrhů.