FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Prodej, montáž, servis: - žaluzie - garážová vrata - rolety - PVC okna - markýzy - sítě proti hmyzu - okenní folie - záclonové kolejničky

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Český výrobce zaměřený na zdravý spánek a odpočinek. Výroba: - anatomické polštáře, polštáře z paměťové pěny, matrace, relaxační podložky.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - vestavné skříně - koupelnový nábytek - dveře - postele - pergoly, altány.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - skříně - kuchyňský nábytek - zahradní nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

Koupelnové studio, prodej obkladů a dlažeb jak do interiéru tak exteriéru. Grafické návrhy, technické i designové poradenství. Výhradní zastoupení značek v regionu: Obklady a dlažby (Itálie, Španělsko) Sanitární keramika, baterie

Zámecký nábytek Prodejna, velkosklad, e-shop: - starožitný nábytek - zámecký nábytek - ručně vyřezávaný nábytek - repliky starožitného nábytku. Sídlo: Bulharská 736/32 101 00 Praha 10.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

Prodej, montáže: - plastová a hliníková okna a dveře značky DOLS - sekční garážová vrata Kružík. Zednické práce.

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Dodávka a montáž: - žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, venkovní rolety a markýzy.

Zakázková výroba: - kuchyně a nábytek z lamina - vybavení interiérů. Provozovna Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Dřevostavby Michlovský. Tesařství. - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zahradní domky, pergoly, altány - půdní vestavby, vikýře - venkovní terasy - brány, ploty - dřevěné obložení.