FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, montáž, prodej: -ploty -pletivo -sloupky -příslušenství.

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Bazar: -pneu -nábytek -použitá elektronika -spotřebiče. domácí potřeby nádobí hračky textil sportovní potřeby Josef Sobota - IRA Provoz bazaru s použitým i novým sortimentem.

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Žaluzie, rolety, shrnovací dveře, sítě proti hmyzu, těsnění oken a dveří, montáž a servis, prodej ratanového nábytku, keramiky a bytových doplňků, dekorací

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAHL. V naší široké nabídce máme kompletní výrobu a montáž všech výplní stavebních otvorů včetně žaluzií, rolet, okenic a parapetů.

Prodej, montáž, servis: -chladicí a mrazicí zařízení -klimatizační technika.

Prodej, servis a montáž: -chladicí zařízení -klimatizace.

Podlahářství. Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Stavební poradenství. Zajištění-výroba, montáž, realizace, prodej dovoz. Okna: -plastová, dřevěná, hliníková -standardní, oblouková, úkosová -autorizovaný partner Internorm Dveře: -plastové, dřevěné, hliníkové -vstupní, balkónové, posuvné, skládací. Rolety: -plastové -pohon-ruční řemen, klika, elektromotor -ovládání ...

Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy -dětský nábytek -ložnice -kožené sedací soupravy -bytové doplňky -obývací stěny -stoly, židle -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -skříně -válendy -splátkový prodej.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Návrhy, projekty, výroba a montáže krbů, kamen, teplovodních krbů, teplovzdušných krbů, sálavých krbů, akumulačních krbů, kachlových kamen, zahradních krbů, grilů atd. Stavba krbů a kamen včetně teplovzdušných rozvodů.

Autorizovaný prodejce firmy HANÁK nábytek. Výroba a prodej: -značkové české kuchyně -nejrosáhlejší kuchyňský program -vestavné spotřebiče -grafické návrhy -interiéry na klíč -poradenská služba.

Prodej moderního nábytku a bytových doplňků. Nabízíme designový nábytek, sedací soupravy, křesla, originální koberce, elegantní svítidla, stolní lampy, robotické vysavače CleanMate, antibakteriální vysavače Raycop, automatické bezdotykové koše, květinové obaly a další vybavení které dodá styl Vašemu domovu. NEJLEPŠÍ CENY NA TRHU!

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Prodej, autorizovaný servis elektrospotřebičů: -pračky, myčky, sušičky, sporáky -mikrovlnné trouby, vestavěné spotřebiče -chladničky, mrazničky -vysavače, drobné spotřebiče.

Výroba ložního prádla. Přikrývky a polštáře všech druhů a rozměrů: -péřové -vlněné -syntetické -prodloužené -dětské -dvoudeky -foukané přikrývky.

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata sekční, rolovací, výklopná -zastoupení značek KRUŽÍK, HORMANN -průmyslová vrata -brány, závory, pohony -mříže, předokenní rolety, markýzy -ploty, branky.

Vzduchotechnika. Větrání. Výhradní zastoupení firmy EMCO pro ČR.